Un fost model lansează o linie vestimentară, creștină, pe care sunt imprimate versete biblice

Modelul Secret Fosta Victoria, Kylie Bisutti, a lansat o nouă linie de îmbrăcăminte , care urmărește să aducă Cuvântul lui Dumnezeu în școlile publice, care arată versete biblice pe blugi, bluze și alte articole de îmbrăcăminte.

„Linia de îmbrăcăminte <Modă inspirată de Dumnezeu>, este mai presus de toate menită să răspândească Cuvântul lui Dumnezeu peste tot și să facă mai ușor creștinilor să împărtășească credința lor și dragostea lui Dumnezeu . Și asta e cu adevărat ceea ce are nevoie lumea acum”, a spus Bissuti, citatează Christian Post.

Bisutti a facut echipa cu Angie Frost, creând compania „Moda inspirată de Dumnezeu”,  pentru a aborda o piață de moda saturata si cu intenția de a ajuta la inversarea declinului moral actual în școli și în societate. Ambele femei cred că există o corelație între eliminarea Cuvântului lui Dumnezeu în sistemul școlar public și deteriorarea familiei americane.

sursa in română: noutaticrestine.ro

CITESTE MAI MULT: http://newshalom.net/un-fost-model-lanseaza-o-linie-vestimentara-crestina-pe-care-sunt-imprimate-versete-biblice/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.