Peter Costea – Parlamentul European – Solicităm voluntari

SOLICITĂM VOLUNTARI PENTRU CANDIDATURA
INDEPENDENTĂ  LA EUROPARLAMENTARE
A
 DLUI. PETER COSTEA

Dragi prieteni,

Pe 10 ianuarie 2019 v-am comunicat lansarea candidaturii mele independente la alegerile europarlamentare din luna mai a anului acesta. Revin cu ultimele noutăţi şi solicitarea de a mă sprijini ca voluntari pe parcursul campaniei. La fel ca şi data trecută, adresez această notă către prieteni şi către cei mai apropiaţi mie, pentru că ne cunoaştem de mai bine de zece ani. Sunteţi mii de persoane, prieteni, cunoştinţe, voluntari alături de care am muncit la diverse proiecte pro-familie şi pro-viaţă de-a lungul anilor, semnatari ai Declaraţiei de la Timişoara [http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php], dar şi alte persoane de bună credinţă pe care le cunosc de mulţi ani.

Solicităm voluntari pentru strângerea semnăturilor

În aproximativ două (2) săptămâni începem campania de strângere a semnăturilor. Avem nevoie de 100 000 de semnături valabile pentru a putea înregistra candidatura. Aceasta înseamnă că va trebui să obţinem aproximativ 120 000 de semnături, pentru a ne asigura că vom putea înregistra cel puţin 100 000 de semnături valabile. Semnăturile scrise greşit sau incomplet nu sunt luate în considerare. Fără cele 100 000 de semnături valabile nu putem merge înainte pentru candidatura noastră.

Candidatura mea este un proiect comun, al meu şi al tuturor celor care împărtăşesc valorile cărora dorim să le dăm glas în Parlamentul European.
Pentru strângerea semnăturilor avem nevoie de voluntari, de persoane care sunt dispuse să strângă semnături în familiile lor, de la rudeni, de la vecini, la locul de muncă, în spaţiul public, biserici, parohii etc. Cei care vor să ajute sunt rugaţi să răspundă acestui email sau la contact@costea-parlamentuleuropean.ro. Avem nevoie de numele dvs, oraşul în care locuiţi şi numărul de telefon.

În două (2) săptămâni vom transmite detalii cu privire la:

  1. Modalitatea de obţinere a tabelelor pentru strângerea semnăturilor;
  2. Ghidul pentru strângerea semnăturilor, ce va conţine răspunsuri la diverse întrebări pe care anticipăm că le vor avea cetăţenii;
  3. Locul unde se pot depune tabelele cu semnături;
  4. Perioada de desfăşurare a campaniei de strângere a semnăturilor – până când se pot aduna semnături.

Campania de colectare a semnăturilor va ţine aproximativ patru (4) săptămâni. Ulterior,  vom avea nevoie de aproximativ două (2) zile pentru îndosarierea tabelelor conform legii şi înregistrarea lor la Biroul Electoral Central.

Chemarea la voluntariat nu este făcută doar de dragul de a solicita sprijin, ci şi pentru că dorim să dăm cetăţenilor ţării oportunitatea de a participa în mod direct, la un proiect democratic important şi de mare anvergură, dar şi posibilitatea de a se implica direct în procesul democratic. Voluntariatul pentru campania noastră este, în special, o oportunitate pentru tinerii României care aspiră la funcţii publice sau doresc în viitor să candideze la funcţii politice şi au nevoie de experienţă.

Mulţumim tuturor celor care au răspuns deja solicitărilor precedente de voluntariat. V-am pus pe listă, iar Andreea Petricescu, secretară de campanie, o să vă contacteze în curând.

Solicităm voluntari – centre de colectare a semnăturilor
Avem nevoie, pe lângă voluntarii care vor strânge semnături, şi de centre unde se pot depune tabelele cu semnăturile adunate sau de unde se pot lua tabele pentru strângerea semnăturilor. Este necesar să stabilim câteva zeci de centre în toată ţara şi chiar câte un centru de acest gen, în fiecare oraş al ţării. Cei dintre dvs. care aveţi firme, centre sau locaţii publice şi doriţi să ne ajutaţi, vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul de telefon, pentru a vă putea contacta în acest scop.NOTĂ: Din necesitate, numele dvs, adresa şi numărul de telefon vor fi publicate.

SPUNEM BUN VENIT TUTUROR!

Candidatura noastră este pentru toţi şi a tuturor. Nu este doar a independenţilor ci şi a celor care încă speră că partidele politice le pot reprezenta idealurile valorice. În ultimele săptămâni am primit, un număr relativ mare, de mesaje din partea unor membrii din diferite partide politice mari ale României, chiar şi din partea unor activişti de partid, toţi fiind dezamăgiţi de faptul că partidele politice s-au disociat de valorile şi principiile creştine în viaţa civică. Fără excepţie, toţi s-au oferit să ne ajute. Le mulţumim şi îi încurajăm pe toţi cei afiliaţi politic, care şi-au pierdut speranţa în posibilitatea schimbării morale a Europei prin implicarea în partidele politice, să se alăture campaniei noastre. Avem o campanie autentică, cu un mesaj valoric autentic care este clar identificat în mesajele noastre şi pe website-ul de campanie. Un mesaj pe care vom încerca să-l transpunem în realitate odată ajunşi în Parlamentul European. Vă mulţumim!WEBSITE-UL CAMPANIEI

Vă invităm să vizitaţi pagina oficială a campaniei noastre la: www.costea-parlamentuleuropean.ro. Site-ul este bogat în informaţii utile fiind desemnat să informeze cetăţenii cu privire la calificativele mele pentru poziţia de europarlamentar. Accesând website-ul ne puteţi contacta în mod direct. Există o hartă interactivă pe care puteţi observa că în multe judeţe avem desemnate persoane de contact,  care aşteaptă să fie apelate, dacă doriţi să vă implicaţi în campanie la nivel local.

SECRETARĂ DE CAMPANIE

În ultima lună, campania noastră pentru alegerile europarlamentare a luat o anvergură deosebită, ceea ce ne-a determinat să angajăm o a doua secretară de campanie. Numele ei este Andreea Petricescu din Bucureşti, iar numărul ei de telefon este: +40 759 584 511. În următoarele zile şi săptămâni vă rugăm să anticipaţi apeluri telefonice din partea ei, pentru a vă integra în reţeaua de voluntariat şi colectare de  semnături.
EVENIMENTELE DE CAMPANIE DIN LUNA IANUARIEEvenimentele de campanie care au avut loc în luna ianuarie au fost un succes deosebit, graţie ospitalităţii dvs. şi a modului călduros în care ne-aţi primit. Astfel, într-un interval de 11 zile, am reuşit să organizăm în teritoriu:  mai multe întruniri cetăţeneşti în 18 oraşe ale României; am dat două (2) interviuri televizate; cinci (5) interviuri radio şi am conferenţiat în faţa unui număr de  aproximativ  1 500 de persoane. De asemenea, am avut întruniri cu 155 de lideri civici din oraşele în care am ajuns. Mesajul nostru: „România şi Uniunea Europeană se pot schimba prin renaştere morală” se extinde rapid şi oferă speranţă. Detalii suplimentare privind evenimentele de campanie din luna ianuarie pot fi găsite aici: https://costea-parlamentuleuropean.ro/2019/02/02/drumul-spre-bruxelles-incepe-cu-primul-pas/

Interviurile televizate şi cele de la radio le puteţi accesa pe pagina noastră de facebook: PeterCosteaEuroparlamentar

EVENIMENTE DE CAMPANIE ÎN LUNA FEBRUARIE

Vom reîncepe evenimentele de campanie în teritoriu pe data de 13 februarie la Bucureşti.
Aşa cum am precizat, vom relua seria evenimentelor începând cu întâlnirile programate în Bucureşti pentru data de 13, 14 şi 15 februarie, şi vom continua în restul ţării, după cum urmează:

  • 16 februarie (sâmbătă) la Cluj;
  • 16 februarie, la Dej (ora 1430) şi la Gostila în judeţul Sălaj (ora 1830);
  • 17 februarie (duminică) vom fi la Jibou şi în alte 4 localităţi din judeţul Sălaj;
  • 18 februarie (luni), avem eveniment programat la Baia Mare (ora 1800);
  • 24 februarie (duminică) vom fi la Ploieşti.

Lucrăm în prezent la evenimentele de campanie din intervalul 19-23 februarie, şi vă rugăm să urmăriţi pagina noastră de facebook şi website-ul, unde vom posta ultimele actualizări şi detalii despre evenimentele programate. De asemenea, ne puteţi contacta direct la numărul: +40 726 199 139 pentru a solicita informaţii suplimentare. Vă stă la dispoziţie Lizeta Ţuţ (Timişoara).

DIN ARHIVELE CANDIDATURII ANULUI 2014

Peste 41 000 dintre dvs. m-aţi votat acum cinci (5) ani. Vă mulţumesc din nou! În cei cinci (5)  ani care au trecut de atunci, am întâlnit pe mulţi dintre cei care m-au votat, iar reacţia lor a fost remarcabilă, unanimă şi pozitivă. Nicio persoană nu şi-a exprimat regretul că m-a votat, ci doar unele persoane şi-au exprimat regretul că nu m-au votat, iar alţii regretul că au votat partidele politice. Sperăm să vă oferim tuturor posibilitatea de a mă vota din nou. Din arhivele candidaturii anului 2014 vă punem la dispoziţie spotul electoral, cu o durată de 30 de secunde, pentru că poziţiile mele valorice au rămas aceleaşi: https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/videos/2205348552838167/

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?

Email: contact@costea-parlamentuleuropean.ro

Echipă de campanie:

● Timotei Dinică – Director de campanie: +40 784 561 499
● Cristian Horj – Director Social Media: +40 743 684 071
● Lizeta Țuț – Secretariat și Comunicare: +40 726 199 139
● Daniel Firiza – Coordonator de campanie Europa: +39 3733 401 415
● Sergiu Burca – Coordonar de campanie America de Nord: +1 847 217 7797

De asemenea, ne puteţi contacta accesând harta interactivă de pe pagina oficială a campaniei: www.costea-parlamentuleuropean.ro. Făcând click pe hartă veţi fi conectat cu responsabilul de campanie pentru judeţul în care locuiţi.
DEZABONARE
Acest newsletter este destinat celor pe care îi cunosc de mulți ani. Realizez, însă, că unii dintre dvs. nu doriți să primiți aceste mesaje. Înțeleg și respect decizia dvs. Vă puteți dezabona accesând link-ul: Dezabonare.

JOIN US ON FACEBOOK / URMĂRIŢI-NE ŞI PE FACEBOOK!

Campania dlui Costea este foarte activă pe facebook, unde aproape zilnic, postăm informaţii cu privire la campanie. Vă sugerăm să ne urmăriţi şi să deveniţi prietenii noştri pe Facebook: PeterCosteaEuroparlamentar

Vă mulțumesc,

Peter Costea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.