Soțul spune că a înșelat-o. Amanta sa este gravidă — Atunci soția sa spune “Este o fată”

 

Husband Says He’s Cheating & His Mistress Is Pregnant—Then His Wife Says “It’s a Girl”

by Carmen Brown

A  fi  femeie creștină și a deveni divorțată, a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le suport în viața mea. Mai presus de toate, devenisem o mamă creștină divorțată de doi copii mici.

M-am simțit ca o ratată. Ca un vas frânt care a fost folosit până la epuizare. M-am temut că rușinea va fi prezentă în curând pe fața mea.

Când mă gândesc înapoi, la acea noapte de acum 7 ani, îmi amintesc că fostul  meu soț când și-a terminat răspunsurile,  a recunoscut pentru prima dată că avea o aventură amoroasă. Mărturisind, a  încheiat cu  cuvintele “Ea este însărcinată.”

Sunetul ploii lovea ferestrele precum un țipăt nebunesc.  Dar totuși, fără a fi nevoie să-l aud pe deplin, am reușit să captez cuvintele “Este o fată”.

Stomacul meu a murmurat de durere, cum am spus cuvintele “E o fată”. Noi încercam să avem un alt copil, gândindu-ne că ar putea fi acel ceva care să umple acel vid pe care amândoi l-am simțit. Am împărtășit aceleași speranțe pentru o fetiță.

Cu ochii larg deschiși, el a rostit cuvintele “Cum de ai știut?” În rest nu mai putea vorbi. Dar mintea mea alerga repede. Îmi aminteam visul pe care tocmai l-am avut câteva săptămâni înainte. Viziunea mea, de a scrie visul în jurnalul meu de rugăciune, a devenit o teroare teribilă pentru mine.

Ceea ce am crezut a fi un vis plăcut a mai naște o fetiță,  a devenit pe urmă o frică în viața mea.

Mirosul ploii, în timp ce el deschidea ușa casei noastre, să iasă, după ce tocmai i-am pus pe copiii noștri în pat, a lăsat o amintire îngrozitoare în mine, ani de zile.  Simțeam că aerul rece care a trecut prin fereastra dormitorului meu, în acea seara, cand i-am văzut costmul  de la nuntă în  garderoba noastra, mi-a înfiorat pielea  luni de zile.

Dar amintirea faptului că m-am pus pe podea în dormitorul meu plângând la Domnul, după ce a plecat în acea noapte, este de neuitat.

Îmi amintesc încă cum lacrimile mele au udat covorul. Am dezbătut dacă s-o sun pe mama, pe o prietenă sau pe cineva care să-mi vorbească și să-mi ia cuvintele rele ceea ce eu n-o puteam face. Dar nimic din mine nu putea face altceva decât să rămână acolo și să plângă. “Doamne, primesc prezența Ta și vindecarea ta. Doamne, ajută-mă să iert.” Aceste cuvinte erau constante în gura mea. Atât de mult încât am adormit repetând cuvintele în somnul meu.

Când m-am trezit a doua zi dimineața,  mi se părea că mă trezesc dintr-un coșmar mirositor. Pentru a-mi fi și mai rău, am fost asaltată constant de gânduri  că m-aș fi înșelat. Deși a existat o deteriorare  a  căsătoriei noastre cu ani de zile înainte de durerea adulterului, divorțul nu era ceea ce credeam posibil ca soție creștină.

Și chiar dacă căsătoria era în mod inegal legată între un soț salvat și unul  nesalvat,  credința pe care am avut-o despre a deveni mântuită nu a încetat niciodată nici în cele mai grele momente. Chiar și atunci când prietenii și-au exprimat mai târziu cuvinte dureroase care au constat în faptul că nu au fost surprinși de acțiunile unui om încă în lume, nu mi-am dezonorat credința pe care am avut-o odată ca soție creștină.

Nu, căsnicia mea nu a fost salvată și da, a durat ani să iert  pe deplin toate situațiile care urmează unui divorț de la un soț necăsătorit, dar nu voi spune niciodată că Dumnezeu nu era în ea.

Dumnezeu a fost  și în  momentul în care m-aș ruga pentru reconciliere și restaurare. El a fost în ea în momentul în care m-am rugat pentru vindecare și iertare. Dumnezeu mișca momentul în care am plâns înaintea Lui și am cerut să mă protejeze de toată rănirea care urma să vină. El a fost în ea când I-am cerut să elimine totul din viața mea, care nu era în planul Său.

Suntem propria noastră persoană care primește chemarea Domnului. Și cine ia decizii clare care țin seama de călăuzirea Domnului.

Când Dumnezeu m-a chemat în ziua în care am fost mântuită, fostul meu soț era în aceeași casă ca mine. Când ușile se deschideau pentru reconciliere și restaurare, am suflat în cuvinte speranță, dar cuvintele de a neagă prezența lui Dumnezeu au venit de la el. Când am plâns versetul “Plânsul poate ținea pentru o noapte, dar bucuria vine dimineața” dintr-o carte care ne-a fost dată despre căsătorie, el a fost alături de mine.

Continue reading Faithit.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.