DETALII – Pastor OCTAVIAN DOBOS, decedat într-un accident de mașină

Marin Octavian Dobos a fost pastor baptist în Phoenix-ARIZONA în perioada 1995-2012

În data de marți 23 Octombrie, în jurul orei 7:50 seara, a decedat în urma lovirii mașinii pe care o conducea (un Ford Explorer 2017, în timp ce se  afla într-o călătorie în statul Colorado pentru a-și vizita fiul), de către o mașină Mazda care a pierdut controlul volanului! 

În Fordul Explorer se mai afla, în față, soția pastorului Octavian Dobos (originar din Arad), iar pe bancheta din spate, soacra sa, care și ea a decedat ca urmare accidentului produs.

FREMONT COUNTY – The Colorado State Patrol a declarat că două persoane au murit într-un accident, în care au fost implicate trei autovehicule, cam la 12 mile vest de Cannes City pe autostrada 50 marți seara.

Patrula poliției, de asemenea a declarat că Marin Dobos, de 75 de ani din Glendale, Arizona, și un pasager din spate, identificată de autorități ca “Pauline” (soacra pastorului), au fost uciși în accident. Ambele persoane se aflau într-un Ford Explorer 2017 care a  fost lovit  de către o Mazda 2010, deplasându-se spre Vest, dar care a intrat în benzile de circulație spre Est, ora locală în jur de 7:50 pm, Marţi.

Polițiștii care au început investigația au spus că alcoolul consumat de șoferul de pe Mazda este factorul care a contribuit la acest accident. Șoferul de pe Mazda, identificat ca Jacob Gagnard de 30 de ani din Cañon City, a fost rănit grav în accident. Un alt pasager din Ford Explorer a suferit răni minore (soția pastorului Octavian Dobos).

CSP a declarat că Mazda a lovit, de asemenea, un Nissan Juke 2011, chiar înainte de a lovi Fordul Explorer. Șoferul de la Nissan a reușit să redreseze mașina și să oprească  și nu a fost rănit.

Troopers solicită eventualii martori ai accidentului care să colaboreze în elucidarea cazului:  dacă ați văzut ce s-a întâmplat, trimiteți pe adresa email CSP Trooper Eric Zachareas at Eric.Zachareas@state.co.us.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.