Scurtă radiografie a societății românești

by Andrei Croitoru

Marea demascare facilitată de referendum

Acest referendum ne-a adus un mare, mare beneficiu. Ne-a dat oportunitatea istorică, în Anul Centenarului Marii Uniri de la 1918 să aflăm niște lucruri. Avem un referendum care pare a fi un mare faliment, dar care are câteva aspecte pozitive foarte importante.

Ce ne-a arătat acest referendum? În principal ne-a arătat că:

  • Poporul român nu este un popor creștin, ci unul care respinge valorile biblice, un popor care nici nu are coloană vertebrală; nu are conștiință ca nație. Nu a ieșit pentru apărarea unui principiu creștin, în apărarea unei valori elementare, esențiale, fundamentale, de bază în toată gândirea creștină, familia.
  • Poporul român are nevoie de Hristos, de Evanghelizare, de Evanghelie, dovedind asta.

Acest Referendum ne va ajuta să ne raportăm corect la români, la societate și la instituțiile sale, știind că:

1. Consiliul național pentru combaterea discriminării (CNCD) va fi primul inamic al creștinilor, care este o instituție plătită de stat (dar și un fel de co-partener al LGBT, ca grupare de oameni în minoritate…) și  este un fel de stat în stat.
2. Tinerii din România (19-35 ani) sunt partea aceea  din populație care au cea mai mare nevoie de ajutor. Pentru că majoritatea lor reping valorile creștine, detestă valorile creștine, batjocoresc valorile creștine, ei sunt seculari în adevăratul sens al cuvântului.
3. Biserica Ortodoxă Română.  BOR  și-a pierdut imaginea în mod dezastruos. Referendumul ne-a demonstrat că nu mai are puterea, forța pe care o avea cândva de-a chema poporul la orice demers fundamental pentru țară.
4. Mass media din România este coruptă. Nu vă mai luați învățătură de acolo, mai ales când e vorba de lucruri spirituale: este  stricată, este infestată cu rău moral și spiritual.
5. Politica. Partidul de la guvernare n-a făcut nici ce putea face, nici ce trebuia să facă,  a zis una, a făcut altceva, a jucat când cu poporul, dar n-a făcut-o, când cu U.E. și a făcut-o! A zis, noi promovăm referendumul, dar n-a făcut deloc campanie și nici n-au votat. După referendum, au zis, noi am vrut, dar nu s-a putut…. Iar celelalte partide toate au fost împotriva referendumului.
6. Comunitățile LGBTQ. Trebuie înțeleasă distincția care trebuie făcută, pe de o parte, între persoanele acestea, puține, atâtea câte sunt, care nu se luptă ele însele nici pentru înfierea copiilor, nici pentru legalizarea prostituției sau a homosexualității sau a altor lucruri, și pe de altă parte, între acei indivizi macabri fără scrupule care încearcă să schimbe fața României, fața Europei, care încearcă să distrugă segmentul acesta de populație creștin, să le închidă gura, să bage frica în ei, descurajarea lor. Homosexualii, lesbienele, transgenderii etc. și  ei sunt oameni ca și oricare dintre noi, cu aceleași nevoi fundamentale, și ei sunt păcătoși ca orice om din această lume. Și ei au nevoie de Hristos, tot atât de mult cât avem și noi. Și pentru ei Și-a dat viața Hristos la Golgota pentru ca și ei să aibă viață în Numele Lui și să se desprindă din cursa Diavolului cum și unii dintre noi am făcut-o mai înainte. Deci această comunitate de români (și europeni) trebuie iubită și înțeleasă, să ne rugăm pentru ei ca și ei să-și vină în fire și să se întoarcă de la întuneric la lumină, iar Domnul va face acest lucru la timpul său.
7. Familia. Familia este sub asediu. Familia este celula de bază a societății; care acum este atacată. Și ea este ceea ce noi trebuie s-o protejăm. UE și Guvernul vin și-și propun să ne facă educația parentală, apoi educația copiilor noștri în școală, în grădiniță etc., prin spălarea creierului cu non-valorile neomarxiste.
8. Uniunea Europeană. UE este neo-marxistă, în gândirea ei, în conceptele ei, în direcția ei, multi-culturalistă, globalistă, se luptă împotriva valorilor creștinismului, vrea să calce creștinismul în picioare și nu putem avea nici un ajutor din partea lor.

Creștinii trebuie să-și susțină propriile familii, în ceea ce privește educația din punct de vedere creștin, aceea a copiiilor în mod deosebit  pentru a contracara educația deficitară sexo-marxistă cu care sunt contaminați aceștia în grădinițe, școli,  societate ș.a.m.d.

Citiți și:  LIBERALISMUL ÎN ROSTOGOLIRE… LIBERĂ

Expunerea pe larg:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.