George Alexander: Suntem ceea ce am devenit

Problema nu este că un referendum a eșuat. Tragedia acestei țări, drama noastră ca români este că SUNTEM CEEA CE AM DEVENIT… Un popor primitiv, letargic, ușor de manipulat, care e gata să-și vândă și sufletul! Mă dor aceste cuvinte, așa că nu mai continui…

A sta acasă însă la Referendum, la orice referendum!, a nu participa la vot pentru țara ta denotă imaturitatea politică, infantilismul, lipsa acută de caracter. Cât m-aș fi bucurat să văd urnele luate cu asalt – chiar dacă rezultatul Referendumului ar fi fost negativ! Ceea ce am văzut însă a fost Lenea și Nepăsarea, Comoditatea, Letargia, Indiferența față de propriul popor.

Am stat acasă și nu am votat sau ne-am luat după cineva care ne-a explicat savant că totul e în zadar, mai de fiecare dată… După aceea ne-am plâns de milă, i-am înjurat pe corupți, incompetenți, pe toată lumea. Numai pe noi ne-am uitat… Ne-am absolvit singuri de orice vină! Ne mințim și astăzi fiecare, cum putem…

Ce rost mai are însă, întreb, să ieșim în stradă, ca ipocriții, împotriva vreunui guvern dacă, de fiecare dată, refuzăm să ieșim la vot?!

Niciun lucru nu este fără importanță și nicio temă nu este “de niciun interes”!, cum ni se spune, cum ni se inoculează… Tăcerea noastră sau absenteismul înseamnă doar Complicitate și Culpabilitate în fața Istoriei!

(“Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, ci complice.” (George Orwell)).

Continue reading Activenews.ro

2 thoughts on “George Alexander: Suntem ceea ce am devenit

  1. Pingback: George Alexander: Suntem ceea ce am devenit — ARMONIA MAGAZINE – USA – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.