Mihai Gheorghiu: E o primă bătălie, vor mai urma și altele pe care sigur le vom câștiga

Istoricește vorbind, voia lui Dumnezeu se va împlini întotdeauna la vremea și în ceasul hotărât de El, iar semnele vremurilor de acum indică și faptul că harul  Său  pentru om se apropie de final.   Însă e trist că  pe români îi interesează mai mult confortul personal și lucrurile lumii acesteia,  iubirea de sine, idolatria și imoralitatea, decât  iubirea de Dumnezeu și de aproapele său. (George Danciu) 

de   ANDREI NICOLAE

Președintele Comitetului de Inițiativă pentru revizuirea Constituției, Mihai Gheorghiu, a spus că referendumul rămâne în istoria acestei națiuni, chiar dacă nu a avut succes.

Ce am trăit noi astăzi este un vot legal și constituțional (…) un vot covârșitor, chiar dacă nu am împlinit ținta noastră de șase milioane. Chiar dacă țelul nostru nu este împlinit și nu am putut revizui Constituția, acest vot (…) rămâne să existe în istoria acestei societăți și acestei națiuni. Data viitoare vom reuși, pentru că apărarea firescului, apărarea a ceea ce am primit și a ceea ce vrem să lăsăm în urma noastră este importantă pentru milioane și milioane de români. Acum există dovada extraordinară a acestui interes. Nimeni nu va mai putea spune că sunt numai niște semnături care nu știm cum au fost luate. (…) Este vocea unei părți a poporului român și această voce trebuie să cântărească. (…) Viața noastră va deveni, începând de mâine mult mai complicată, dar vocea noastră s-a auzit, NU-ul nostru împotriva intruziunii ideologiei de gen în mințile și sufletele copiilor acestei țări s-a auzit. E o primă bătălie, vor mai urma și altele pe care sigur le vom câștiga”, a declarat duminică Mihai Gheorghiu.

Acesta a spus că inițiativa s-a confruntat cu boicotul generalizat al partidelor politice.

Ne-am confruntat cu o imensă mașină propagandistică, antireferendum, pro boicot, de manipulare și dezinformare a acestui popor. Ne-am confruntat și cu un fenomen neașteptat și anume boicotul generalizat al partidelor politice din România împotriva acestui referendum. Inițiativa noastră nu este una politică și am refuzat întotdeuna confiscarea politică”, a mai spus acesta.

Referendumul pentru căsătorie nu a fost validat, prezența urne fiind de 20%, cu 10% mai puțin decât pragul necesar.

www.activenews.ro


Și alte câteva opinii:

Să nu semnezi alături de Diavol nici pentru a recunoaște că Dumnezeu există. Câteva observații despre referendum, Biserică și politică 

Aproape 92% dintre români au votat DA – sau de ce prezența la Referendum NU e un DEZASTRU

Un referendum cât trei victorii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.