Actualizare – Roagă-te, nu va fi degeaba!

Vrăjitoare carismatice la Arad și Cluj!

Două mari vrăjitoare – carismatica Heidi Baker și mistica Ann Voskamp vor prosti pe evanghelicii care disprețuiesc adevărul Scripturii!

Vrajitoarea carismatica Heidi Baker (vezi articolul) va avea “conferința” la Domeniul Lupas acolo unde opulenții vremii își pot etala avuția. Ce avalanșă de manifestari penibile si abuziv spirituale se pun inaintea evanghelicilor debusolati! Oare vrajitoarea aceasta trebuia invitata tocmai acolo la Domeniul Lupas de lângă Arad? Dar asta demonstreaza cât de jos au cazut multi evanghelici din Romania, că vorba aia daca tot s-a terfelit spiritual America cu această vrajitoare, de ce sa nu o facem si noi? Liderii evanghelici, in special din Arad chiar nu au nimic de spus??

Daca vrajitoarea Heidi este o carismatica primitivă si brutală, Clujul evanghelic intelectual s-a gândit la ceva mai sofisticat. Si uite asa au si ei conferinta lor cu mistica seductiva Ann Voskamp. Aceasta blasfemiatoare vorbeste despre a face dragoste cu Dumnezeu! (vezi aici). Nu uitati sa-l aveti si pe Iosif Ton in audienta, pentru ca si el a blasfemiat la fel. Totusi este o mare dilema. Țon a promovat-o acut pe vrajitoarea Heidi Baker, poate țoniștii vor pregăti un avion personal pentru Ton sa ajunga repede si la Cluj. Aceasta mistica a devenit autoarea preferata a lui Matt Chandler, carismaticul de frunte neocalvinist al Americii (vezi aici).

Un lucru este sigur, aceasta vrajitoare este foarte abila si seductiva. Stie sa foloseasca cele mai slefuite slogane crestine. Lașii de la organizatia EBE se afla in spatele acestui eveniment ocult. Stie cineva cine sunt liderii de la EBE? Intreb cu respectul cuvenit pe liderii evanghelici romani, daca au analizat situatia cu Heidi si Voskamp si daca au facut ceva sa previna bisericile?

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2018/05/15/magazinul-saptamanii-bravo-romania-ambasada-americana-la-ierusalim-cuvantarea-presedintului-trump-si-a-lui-pm-netanyahu-rusine-evanghelicilor-vrajitoare-carismatice-la-arad-si-cluj/


Două filmări video autentice cu Heidi Baker “predicând” in stare de transă mistică ocultă:

One thought on “Actualizare – Roagă-te, nu va fi degeaba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.