Pilotul care a salvat 144 de pasageri aterizând de la 10.000 de metri, după ce un motor al avionului a explodat, este o femeie creștină!

Traducerea AGNUS DEI by CHARISMA MAGAZINE

Pilotul care a aterizat la siguranță un avion al companiei Southwest Airlines, al căruia unul din motoare a explodat, marți, a obținut prima sa experiență de zbor în Marina US, unde a aterizat pe portavioane, avioanele de luptă F-18 la 150 de mile pe oră.

Tammie Jo Shults, în vârstă de 56 de ani, și-a dovedit aptitudinile însușite în marină,  marți, când unul dintre cele două motoare de pe Boeing 737-700 a explodat și s-a desprins în timpul unei curse de zbor, la 32.000 de picioare înălțime, forțând-o să efectueze o coborâre rapidă către Aeroportul Internațional Philadelphia.

Explozia a omorât un pasager și aproape a smuls un altul printr-o fereastră spartă a avionului.
Una dintre primele femei pilot de avioane de luptă din Marina SUA, Shults, a spus calm controlului traficului aerian că o parte din avionul ei lipsea și avea nevoie de ambulanțe pe pistă.
Deci avem o parte din aeronavă dispărută, așa că va trebui să încetinez putin”, a spus Shults unui controlor de traffic.

Mulți dintre cei 144 de pasageri i-au oferit laude pe mass-media sociale, după ce Shults le-a mulțumit pentru vitejia lor, în timp ce au părăsit avionul.
Pilotul Tammy Jo a fost atât de uimitoare! Ea ne-a aterizat la siguranță în Philly”, a declarat Amanda Bourman pe Instagram. Dumnezeu a trimis îngerii să ne supravegheze. De fapt, am auzit pe cineva spunând că există un Dumnezeu!

Pasagerii au identificat-o pe Shults că a fost pilotul avionului. Southwest Airlines a refuzat să numească echipajul zborului 1380, iar Shults nu a fost  disponibilă imediat pentru comentarii. 

Autoritățile au declarat că echipajul a făcut ceea ce a fost instruit să facă în asemenea situații.
 „Sunt în simulator și practică coborâri de urgență … și pierd un motor … Ei au făcut treaba pe care piloții profesioniști ai companiilor aeriene s-au antrenat să o facă”, a declarat președintele Consiliului pentru Securitatea Transporturilor, Robert Sumwalt, reporterilor.

Dumnezeu a trimis pe Îngerii Săi

Shults nu ar fi putut deveni pilot dacă nu ar fi fost atât de hotărâtă să zboare de la o vârstă fragedă.
Ea este citată pe blogul avionului de luptă, F-16.net, spunând că a încercat să participe la o zi de recrutare pentru carieră în aviație, când era la liceu, dar a fost informată că nu acceptă fete.

Un nativ din New Mexico, nu a pierdut niciodată dorința de a zbura și, după ce a studiat medicina în Kansas, a depus o aplicație Forțelor Aeriene. Aceștia nu au lăsat-o să ia testul pentru a deveni pilot, dar armata americană (US Navy) i-a dat voie.

Ea a fost una dintre primele femei pilot  F-18 și a devenit instructoare înainte de a părăsi marina în 1993, după care s-a atașat companiei Southwest Airlines.

Creștină, care este căsătorită cu un alt pilot și are doi copii, Shults a spus că șezând în scaunul căpitanului i-a oferit „ocazia de a mărturisi pe Hristos în aproape orice zbor”.
Bourman a fost printre pasagerii care au spus că au fost salvați printr-o intervenție divină.
Dumnezeu și-a trimis îngerii să vegheze asupra noastră, a spus ea.

sursa

Advertisements

One thought on “Pilotul care a salvat 144 de pasageri aterizând de la 10.000 de metri, după ce un motor al avionului a explodat, este o femeie creștină!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.