CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat de medici să moară, a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

De ce ai venit la un musulman când toţi ceilalţi m-au lăsat să mor?” m-am întrebat. Fără cuvinte, mi-a vorbit. ”Eu sunt Dumnezeul creştinilor. Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacob.” Asta-i tot ce-a spus. Nu mi-a spus de boala mea.

Până la vârsta de 34 ani, Nasir Sidiki, un om de afaceri de succes, a făcut primul său milion, dar banii nu au mai însemnat nimic pentru el pe patul de moarte.

Diagnosticat cu cel mai rău caz de zona zoster admisă vreodată la spitalul general din Toronto, sistemul său imunitar s-a blocat şi doctorii l-au lăsat să moară, nu aveau ce sa mai facă. În dimineaţa următoare m-am trezit într-o cameră sterilă la etajul opt al spitalului, pielea mea arzând ca şi cum cineva m-ar fi stropit cu benzină şi mi-ar fi aprins un chibrit.

M-am simţit în flăcări în tot interiorul meu. Doctorul meu a venit şi s-a uitat la mine îngrozit. „de ce se înmulţesc atât de repede încât pot să-i văd cum cresc?” a spus el. ” corpul tău nu se luptă deloc.

„În dimineaţa următoare, în plus faţă de zona Zoster, am avut varicelă din cap până în picioare. Am fost pus într-o camera de izolare strictă. În acea seară temperatura mi-a crescut peste 42 de grade, destul de fierbinte.

Zile întregi am continuat să mă simt mai rău.Terminaţiile nervoase au devenit atât de inflamate încât un fir de păr care mi-a atuns pielea a trimis valuri de foc si durere în corpul meu. Până la sfârşitul săptămânii, am fost trecut în starea critică.

Ultima mea speranţă – În viaţă, am fost îndrăzneţ, încrezător în mine, mereu mi-a placut să risc. Dar în faţa morţii, am fost îngrozit. Habar n-aveam ce m-ar putea aştepta pe partea cealaltă. Am fost crescut ca un musulman în Londra, ANGLIA, şi am înţeles că Allah nu a fost un dumnezeu care vindecă.

Singura mea speranţă a mea a fost în medicină. În cele din urmă am alunecat atât de aproape de moarte încât doctorii nu au ştiut că le pot auzi când m-au examinat. ”sistemul său imunitar s-a închis pur şi simplu,” unul dintre ei a spus. ,,El este pe moarte,” celălalt a confirmat. ”sistemul lui imunitar trebuie să fie compromis de SIDA.”

NU AM SIDA! Am vrut să ţip, dar n-am putut să-mi formez cuvintele. Apoi m-a lovit șocul. Mi-a spus că sunt pe moarte! Doctorii au vorbit în linişte cu colega mea, Anita. ” în câteva ore el va fi mort,” au spus ei. ” dacă printr-un miracol trăieşte, probabil va fi orb de ochiul drept, surd în partea dreaptă a urechii, paralizat pe partea dreaptă şi poate fi mai grav afectat de febra mare.” Apoi au plecat.

M-au lăsat aici să mor! M-am simţit ca un om care s-a înecat pentru a treia oară. Mi-am adunat puterea, am şoptit o rugăciune. ”Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!

În prezenţa lui – În cea mai întunecată oră a nopţii, m-am trezit şi am văzut un bărbat la picioarele patului meu. Razele de lumină au emanat de la el, permiţându-mi să-i văd conturul. N-am putut să-i văd faţa, era prea luminos. Nimeni n-a trebuit să-mi spună, am ştiut că este Isus.

Coranul îl menţionează pe Isus; musulmanii cred că el a existat, nu ca fiul a lui Dumnezeu, ci ca un om bun şi un profet. Ştiam că acesta nu e mohammed. Ştiam că nu e ALLAH. Isus a fost în camera mea. Nu am avut nici o teamă, doar pace si liniște.

De ce ai venit la un musulman când toţi ceilalţi m-au lăsat să mor?” m-am întrebat. Fără cuvinte, mi-a vorbit. ”Eu sunt Dumnezeul creştinilor. Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacob.” Asta-i tot ce-a spus. Nu mi-a spus de boala mea.

Nu mi-a spus de moartea mea iminentă. La fel de brusc cum a apărut, el a și plecat. În dimineaţa următoare, aceiaşi doi doctori au venit să mă examineze. ” de au încetat să mai crească! ,,Nu ştim ce s-a întâmplat, dar virusul zoster a început să dispară!”

În ziua următoare, încă în durere şi acoperit cu băşici, am fost externat din spital cu o valiză plină de medicamente. ” nu pleca de acasă și rămai în casă” m-a avertizat doctorul.” vor dura luni înainte ca de să dispară, şi când o vor face vei rămâne cu pete albe de piele şi cicatrici. Durerea ar putea dura ani de zile.”

Păşind afară în soarele dimineţii, arătam groaznic ca o cruce între un lepros şi omul elefant. Când oamenii m-au văzut, au trecut pe partea cealaltă a străzii, mă ocoleau. Cu toate acestea, mintea mea nu a fost cum aratam, la aspectul meu; gândurile mele au fost la Isus.

Nu era nici o îndoială în mintea mea că prezenţa lui Isus în camera mea a oprit virusul zoster. Orice ar fi, Isus, mi-am dat seama că, în prezenţa sa, miracolul s-a întâmplat. Acest fapt m-a lăsat cu o singură întrebare: Isus este fiul lui Dumnezeu, aşa cum pretind creştinii, sau este doar un profet aşa cum am fost eu învăţat?

Acasă în acea seară, în ciuda medicamentelor, durerea şi mâncărimea au fost atât de severe încât aproape că a trebuit să-mi leg mâinile. Chiar şi aşa, am căzut într-un somn neliniştit, întrebându-mă despre Isus.

Continue reading  logosul.ro

One thought on “CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat de medici să moară, a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.