Curtea Europeană a drepturilor omului de la Strasbourg: A declarat în unanimitate că „NU EXISTĂ NICI UN DREPT la CĂSĂTORIA HOMOSEXUALILOR”

Cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a declarat în unanimitate că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”, potrivit aparatorul.md.

Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg (instanța de cele mai importante drepturi ale omului din lume), au emis o declarație de mare importanță, care a fost și este surprinzător neglijata pentru progresivismul informațional și zona sa de influență.

De fapt, în unanimitate, toți 47 de judecători, au aprobat verdictul care spune că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor. Avizul s-a bazat pe un număr nesfârșit de considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, bunul simț, rapoartele științifice și, bineînțeles, legea pozitivă.

Această din urmă hotărâre s-a bazat în principal pe Articolul nr 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, ca și în cazul 17 al Pactului de San Jose și Nr. 23 din Pactul internațional privind drepturile civile și politice.

În rezoluția istorică, Tribunalul arată că noțiunea de familie include nu numai „conceptul tradițional al căsătoriei, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie“  de asemenea, a spus că nu ar trebui să fie impusă obligația guvernelor de a deschide căsătoria cu persoane de același sex. „În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, că nu există nici o astfel de discriminare, deoarece „Statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale.

Acest tip de știri este ținut ascuns pentru că exită în prezent homosexuali cu funcţii înalte în lume, care nu vor ca oamenii să afle. Ar trebui informata toata lumea!!!

sursa

CURTEA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI DE LA STRASBOURG A DECLARAT ÎN UNANIMITATE CĂ „NU EXISTĂ NICI UN DREPT LA CĂSĂTORIA HOMOSEXUALILOR”

Advertisement

4 thoughts on “Curtea Europeană a drepturilor omului de la Strasbourg: A declarat în unanimitate că „NU EXISTĂ NICI UN DREPT la CĂSĂTORIA HOMOSEXUALILOR”

  1. Pingback: Curtea Europeană a drepturilor omului de la Strasbourg: A declarat în unanimitate că „NU EXISTĂ NICI UN DREPT la CĂSĂTORIA HOMOSEXUALILOR” | Life Mission

  2. Luminița

    Unica vera, căsătorie reala este între Adam și Eva de când lumea și pamintul nu exista nici un alt fel de căsătorie de relații poate dar despre căsătorie nu se poate vorbi!

  3. Johann Siclovan

    Cred ca au innebunit demnitarii lumii! Doar stiu, ca uraciunile de genul asta au atras mania Lui Dumnezeu si a ars din temelie doua orase intregi.
    De data asts … continente intregi 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.