„Prăbușirea Americii este inevitabilă”

Pastorul Robert Jeffress a avertizat intr-o emisiune televizată că „prăbușirea Americii este inevitabilă”, iar țara va „face implozie” dacă nu va declanșa o renaștere spirituală reală.

In timpul interviului, Robert Jeffress, pastor al bisericii First Baptist Dallas (care numara 12.000 de membri) si unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Trump, a explicat ca natiunile se prabusesc in acelasi mod ca si cladirile care sunt demolate: se pune explozibil pe structura de rezistenta, se detoneaza, iar dupa o scurta perioada se prabusesc brusc, prin implozie.

In ultimii 50 de ani au existat trei decizii controversate ale Curții Supreme a Statelor Unite, care au slăbit infrastructura spirituală si morală a țării, astfel incât prăbusirea este inevitabilă. Explozibilul a fost detonat si ne aflăm in scurta perioadă dinaintea imploziei”, a spus Jeffress.

Pastorul a nominalizat care sunt cele trei sentințe care au dus la destabilizarea Americii: Engle vs. Vitale – prima dintr-o serie de decizii care interziceau religia in spatiile publice; Roe vs. Wade – care a legalizat avortul; si Obergefell vs. Hodges, care a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex.

Nici o națiune nu poate supravietui daca Îl interzice pe Dumnezeu in spatiul public, sarbatoreste uciderea copiilor săi si distruge cea mai elementară unitate a societatii, adica familia. De aceea este foarte important ca toti crestinii să devină sare si lumină in America“, a declamat Jeffress.

Intr-o postare recenta pe blog, acesta a spus ca doua dintre semnele Sfarsitului Timpului sunt – inselaciunea spirituala si conflictul international – si a adaugat ca aceste lucruri cresc in „intensitate si frecvență”.

„Iisus ne-a vorbit despre cea de-a doua venire a Lui”, a amintit pastorul. „In Matei 24, El a mentionat ca vor avea loc mai multe semne care preced intoarcerea Sa pe pamant. Daca privim la aceste semne, vedem ca intr-un anumit sens multe se intampla chiar sub ochii nostri. Dar Iisus a spus ca inainte de a veni, aceste lucruri vor creste in intensitate si frecvență”.

http://afirmativ.com/2017/10/26/un-pastor-avertizeaza-intr-o-emisiune-televizata-prabusirea-americii-este-inevitabila/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.