VULGARITATE și BLASFEMIE în SEATTLE

Rar emitem ediții speciale AFR, dar o facem astăzi pentru motivele de mai jos. Suntem în toiul dezbaterilor publice din România privind căsătoriile homosexuale. Săptămâna trecuta Kim Davis, ea însăși o victimă a legalizării căsătoriilor homosexuale, a făcut un turneu în România atenționând asupra pericolele căsătoriilor homosexuale la adresa libertății religioase, a libertății cuvântului, și a libertății de conștiință. A suferit pe propria piele. Mass media din România a întâmpinat-o cu sarcasm, iar unii cu o ostilitate fățișă. La fel, presa internațională, si mai ales cea americană, care a comentat cu neobișnuită intensitate și ostilitate privind turneul ei în România, dar și la adresa insistenței cu care românii refuză să se conformeze “valorilor europene” și care vor să-și păstreze normalitatea privind familia și căsătoria.

 
Intre timp, la celălalt capăt al lumii, in Seattle (Washington), un incident s-a petrecut pe 1 octombrie de care suntem absolut siguri ca nu s-a auzit in Romania, in presă ori mass media. Nu că incidentul nu merită să fie cunoscut, ci pentru că mass media Romaniei nu indrăzneste să scrie absolut nimic negativ la adresa “minoritatilor sexuale”. Incidentul priveste agresivitatea, inregistrata video, a unor homosexuali, proprietari ai unei cafenele, la adresa unor crestini care au luat o pauza de cafea acolo. Grupul e bine cunoscut in oras pentru ca de mai mult timp tinerii se plimba pe strazile orasului rugându-se pentru oras (asemenea profetului Iona pentru Ninive)  si cerând abolirea avortului. Pe traseu, s-au oprit la cafenea să-si tragă răsuflarea. Proprietarii cafenelei i-au recunoscut si i-au expluzat pur si simplu din cafenea, pe un ton agresiv, extrem de vulgar, blasfemitor la adresa Divinitatii, cu injuraturi. Tinerii au reusit sa inregistreze câteva minute din conversatia cu proprietarii si au postat materialul pe Facebook. Materialul a fost deja vizionat de peste 700.000 de persoane si vi-l oferim si dvs pentru a-l viziona cât mai este disponibil si nu va fi interzis ori cenzurat de Facebook.
 
 
Seattle se pretinde a fi un oras progresist, orasul unde isi au sediul mari companii ale lumii, de tipul Starbucks, Boeing, Microsoft, etc. Un oras al “tolerantei” unde crestinii sunt tinta atacurilor denigratoare ale secularistilor si mai ales ale homosexualilor. Aproximativ 3% din polulatia orasului se identifica ca fiind homosexuala. V-am informat cu ani in urma ca la paradele homosexuale de acolo se prezinta si crestini care poarta mesaje biblice dar sunt agresati fizic si violent de catre participanti.
 
Cu ani in urma o florareasa crestina din vecinatatea lui Seattle a refuzat sa faca ornamente florale pentru casatoria unui cuplu homosexual. Crestina i-a cunoscut de zeci de ani, le era prietena, si ii servea totdeuna cu un zimbet pe buze. Dar cind au cerut sa le faca ornamente florale pentru “nunta”, a refuzat. Homosexualii au dat-o in judecata si femeia a fost amendata cu 100.000 de dolari. Cazul ei e acum pe rol in Curtea Suprema a SUA.
 
Cazul ei, insa, nu e unic. Cofetari in Colorado, Kentuckey, Irlanda, Marea Britanie si in alte state care refuza sa faca torte pentru casatoriile homosexuale sunt dati in judecata si pedepsiti cu sute de mii de dolari. Si mai ingrijorator, insa, satanistii au demarat actiuni similare anul acesta. Satanistii cer cofetarilor crestini sa le faca torte cu inscriptii satanice. Natural, crestinii refuza si sunt dati in instanta. Inca nu a fost dat niciun verdict privind aceste tipuri de cazuri dar cind vom afla veti fi primii pe care ii vom informa.
 
Culmea, in Michigan, la inceputul anului, o familie catolica de fermieri cu cinci copii a fost sanctionata de autoritatile municipale pentru ca a refuzat sa permita unui cuplu homosexual sa-si faca nunta la ei la ferma. Municipalitatea a penalizat familia interzicindu-i sa isi mai vinda produsele agricole in piata orasului. Cazul lor e inca pe rol.
 
Exemplu de genul celor mentionate deja sunt cu sutele. Concluzia insa e simpla: legalizarea casatoriilor homosexuale deschide larg usa spre discriminarea noastra a tuturor, deprivarea noastra de libertate religioasa, libertatea cuvantului, libertatea de constiinta. Legalizarea lor nu e un semn al “pogresului” ci al opresiunii oficiale impuse de stat asupra celor ca noi care dezagreaza cu confiscarea casatoriei ca institutie de catre stat si cu redefinirea ei dupa chipul si asemanarea statului secular. Stati fermi pe pozitii. Nu cedati, in primul rind in mintile voastre, si apoi in actiunile voastre. Nu permiteti legalizarea casatoriilor homosexuale in Romania.
 
ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI 
 
Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!
 
JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK! 
 
Am inceput sa publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/
 
VRETI SA FITI INFORMATI?
 
Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.  
 
FACETI-NE CUNOSCUTI!  
 
Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim. 
Advertisements

One thought on “VULGARITATE și BLASFEMIE în SEATTLE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.