PAPA FRANCISC FACE POLITICĂ PROGRESISTĂ

imrs“Pericolul în vremuri de criză este să se caute un salvator, să ne întoarcem la identitatea noastră și să ne apărăm cu ziduri”.

Pontiful spune despre Trump: “Nu-mi place să anticipez evenimente. Vom vedea ce va face “

Vineri, 20 ianuarie 2017, în ziua în care, Donald Trump era investit președinte la Washington, papa Francisc a dat la Vatican un lung interviu ziarului progresist El Pais, în care a cerut prudență “la alarma” progresistă declanșată cu ocazia alegerii noului președinte al SUA – “trebuie să vezi ceea ce face, nu putem fi profeți a ceea ce va urma”- dar a avertizat că, “în vremuri de criză, nu funcționează discernământul” oamenilor, iar oamenii caută “salvatori” şi caută “să se întoarcă la identitatea lor”, construind “ziduri” și punând “sârmă ghimpată”.

Interesant e faptul că Papa, s-a întâlnit la Havana cu Fidel Castro într-o vizită pe care a făcut-o în Cuba în septembrie 2015. şi nu l-a acuzat pe Castro nici că e populist şi nici că e dictator. În schimb insinuează că liderii aleşi democratic în SUA şi în Europa ar putea deveni “Noi Hiltleri”. Deşi a refuzat să se pronunțe direct despre Trump, e mai mult decât evident, faptul că insinuarea e făcută cu privire la Donald Trump.

Papa Francis “Şi toţi germanii l-au votat pe Hitler. Hitler nu a furat puterea, ci poporul său l-a votat, şi apoi el şi-a distrus poporul. Acesta este riscul. În vremuri de criză ne lipseşte judecata şi acesta este un punct de referinţă constant pentru mine”

Dorim să demontăm aici minciuna progresistă cum că Hitler a venit la putere pentru că a fost ales de “toți germanii”. Deşi a avut multe voturi, Hitler a fost departe de majoritate. El a ajuns la putere prin alianțe de culise. Mai mult după ce a ajuns Cancelar al Germaniei, Hitler a suprimat alegerile democratice. E asta Democrație?

Continue reading Fluierul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.