TINERII – în plasa ademenirii sexuale!

646x404Prin ce vine duhul curviei?
Prin ce este ademenit băiatul sau fata?

Dacă despre viclenele ademeniri nu ne învață Biserica,
Diavolul va pune în tineri obiceiurile lumii apostate

by Dumitru Budac

  •  privirea țintă în ochi

Nu da voie la astfel de priviri, până ce nu devine soțul / soția ta.  Altfel pățești ca șarpele care îl țintește cu privirea sa fermă și vicleană pe micul șoricel, și-l împresoară, paralizându-l, și-l înghite la repezeală.
Nu-ți pierde mântuirea, pentru un “ochi”. Un ochi scos de la locul său arată ca o ceapă degerată – Nu-ți pierde mântuirea și viața fericită pentru “două cepe”. Șarpele te țintuiește (imobilizează) în locul rău, prin vraja lui, deși nimic bun nu are prin acele “cepe” amăgitoare!
Nu poți să te orientezi după ochi (nu se merită, nu e bine), niciodată.  Dar noi vrem oameni frumoși, care ne atrag prin ceva, nimeni n-ar dori oameni urâți.

  •  prin voce

Cum ne sună, ce vrajă (înșelăciune) primim auzind acea voce (prefăcută sau nu). Trebuie să fim înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii. Poate și  față în față, dar și la telefon, când mimează un ton intim, voluptos, ce nu trebuie să existe decât între soți. Vocea băiatului, deși normală, una păsărească, în mod obișnuit, el vorbește fetei ca un Rambo viclean, cameleonic, ușor răgușit.

  • curajul șmecheresc  (dibaci, abil)

 Unul care închide portbagajul mașinii, “bang”, de sus, cu un gest hotărât de băgat în seamă de cei nepricepuți și încercați; cu o alură (mers asortat) pe măsură… O atitudine înșelătoare, vicleană, dar ieftină. Fugi cu ochii și urechile în altă parte, ignoră, scoateți din cap ca negativ astfel de capodopere – nu te aștepta la nimic bun de la acel om.  Joacă rolul de lider, de băgăreț, de prim-plan (ce izbește ochii…)
Așa va fi și în căsătorie, un lider neînduplecat, plin de sine, ursuz, poate și violent. Fetele vin vorbind de zor, taca-taca, taca-taca, mișcându-se, deci foarte vizibiă, iar tânărul poate cădea în capcana ofertei! Ca soție va fi una guralivă…, superficială.

  •  haine atrăgătoare

Îmbrăcat/ăîn hane în ton cu moda lumii, care plac ochiului firesc… Dar scopul ascuns e curvia, ele (hainele) atrag de timpuriu, purtate de fete și băieți inocenți, la început, din instinct de frumos, fără alte intenții, dar mai apoi ăsta le e scopul, de-a incita, și din mândrie…
Fetele știu că ele vor atrage băieții? Da, știu. Sunt conștiente.

Îmbrăcat frumos sau atrăgător? De ce duh ești călăuzit? De drac sau de lumină? Prin felul cum privești, cum vorbești și cum te îmbraci, arăți dacă cu tine e un înger sau un demon!
Când se vede mai mult decât trebuie (la sâni, la piciare, la brațe, chiloții… ) ele știu de ce fac asta!! Ori în ce caz, e vorba și de neglijență și maturitate spirituală.
E și ceea ce se găsește “acolo”,  o deșteptăciune falsă (neautentică, nevaloroasă). Se dau deștepți (emancipați?!), dar nu-s!
Aproape nici unul dintre tineri/tinere nu sunt deștepți, stare care vine mai încolo. Adică, el, băiatul deștept, se căsătorește cu ea fiind atras de taca-taca-taca; iar ea e atrasă că el că a închis ușa îndemânatic (obraznic) cu piciorul (a la pasă cu călcâiul, privind înanite).

Ce are un tânăr în cap când vrea să atragă o fată, ca să se căsătorească?

Care e primul lucru pe care îl are în cap?

  • Patul.

Să se culce împreună cu soția sa, și asta nu e ceva rău, e planul lui Dumnezeu. Dacă însă e numai gândul ăsta, pentru a ne satisface numai dorințele noastre, este urmată de o mare dezamăgire.
De ce? Pentru că n-au făcut pasul căsătoriei cu gândul să-l slăvească pe Dumnezeu, pentru că nu i-a preocupat gândul Lui, ca ei să aibă copii, oricât de repede li-i va da El. Ci cu gândul doar ca să aibă ei plăcere, unul de altul, patul, vreo 10 ani. Dumnezeu ne-a creat pentru El, ca să-i  dăm Lui slavă, să creștem și să ne înmulțim, ca bonus vine și plăcerea. Poți să nu (mai) ai copii, dacă nu urmărești voia lui Dumnezeu, dacă NU mergi pe mâna Lui, dacă trăiești după calendarul tău. Căci Dumnezeu poate schimba binecuvintarea pregătită, în blestem, dacă mergi pe altă cale, aceea a lumii apostate.

Dacă ai ca întâi, gândul ăsta, al patului, în cap, poți lua în căsătorie o fată care crezi că e potrivită pentru așa ceva, dar pentru că ea nu a fost rezervată înainte de căsătorie sau din alte cauze, ea poate avea ceva scurgeri permanente astfel că, deși căsătorit, să nu te poți bucura a-ți consuma căsătoria… în plinătatea ei.

Extras  până la min. 38 – VIDEO

Foto: Ce lipsea din programa şcolară – abstinenţa sexuală până la căsătorie, ca lecţie de viaţă pentru liceeni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.