Profeția din 2007 despre America lui Trump (VIDEO)

by JESSILYN JUSTICE / rodiagnusdei

Această proorocie a venit prin profetul Kim Clement acum 9 ani, pe vremea când George Bush era presedintele Statelor Unite. Proorocia a fost înregistrată live, pe când  Donald Trump nu era candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite.

4 Aprilie, 2007, Redding, California

Acest lucru care va avea loc va fi cel mai neobișnuit lucru, o transfigurare, a merge la piață, dacă doriți, în mass-media. în care revista Timpul ( Time Magazin),  nu va avea nici o alegere, ci va  spune ceea ce vreau Eu să spun, Revista Newsweek, ceea ce vreau Eu să spun, The View, ceea ce vreau Eu să spun. Trump va deveni o trompetă, zice Domnul. Trump va deveni o trompetă. Voi ridica pe Trump pentru a deveni o trompeta si Bill Gates pentru a deschide poarta unui tărâm financiar pentru biserică, zice Domnul.

Căci Dumnezeu a zis, nu voi uita 9/11. Nu voi uita ce a avut loc în acea zi, și nu voi uita paznicul care a vegheat asupra New York, care va sta din nou și va veghea asupra acestei națiuni, spune Duhul lui Dumnezeu.  Se va împlini ca omul pe care-L voi pune  în cea mai înaltă funcție va intra acolo soptind  Numele Meu. Dar zice Domnul, atunci când va intra în functie, el va striga cu voce tare  prin puterea Duhului. Căci Eu îl voi umple cu Duhul Meu când el va intra în birou și acolo, în cel mai înalt scaun din țara ta, va fi un bărbat care se roagă.

10 februarie 2007 – Scottsdale, Arizona
Va fi un președinte care se roagă, nu unul  religios. Căci voi păcăli poporul, zice Domnul, voi păcăli oamenii, da aceasta voi face, zice Dumnezeu. Cel care este ales va intra și vor spune: „El are sânge fierbinte”. Căci Duhul lui Dumnezeu zice, da, el poate avea sânge fierbinte, dar el va aduce zidurile de protecție în această țară într-un mod mult mai mare și economia acestei țări se va schimba rapid, zice Domnul oștirilor.

Continue reading  rodiagnusdei.wordpress.com

One thought on “Profeția din 2007 despre America lui Trump (VIDEO)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.