Bistriteanul.ro: Să ajutăm prin post și rugăciune acești părinți și copiii

mama-sintereag-jud-bistrita-accident-3-feteAccidentarea gravă a celor trei fete de un șofer neatent!

Mama fetelor  – lovite aseară de o mașină în Șintereag –  nu s-a dezlipit de cele trei fiice, mai ales că este singurul lor sprijin, tatăl fiind plecat în străinătate, pentru a le putea oferi sprijinul material necesar celor 6 copii ai săi…!

Aseară, femeia a asistat îngrozită la întreaga scenă care i-a nenorocit familia. Aseară, în doar câteva secunde, destinul unei familii întregi a fost schimbat. Trei fetițe de 9, 11 și 13 ani au fost lovite de o mașină chiar când ieșeau de la biserică. Potrivit martorilor, fetițele circulau în fața mamei lor fiind nevoite să se deplaseze pe carosabil pentru a ocoli mașinile parcate în fața bisericii.

Un autoturism le-a luat în plin pe cele trei fetițe. Șoferul autoturismului a spus că s-a aplecat pentru o brichetă luând ochii de la drum doar două secunde. A fost suficient pentru ca impactul să nu mai poată fi evitat.

Cele trei fetițe au ajuns la spital. Cea mai mare dintre ele a intrat în stop cardio-respirator, fiind readusă la viață de echipajele medicale ajunse la fața locului. Aceasta a intrat direct în operație, fiindu-i scoasă splina. După intervenția chirurgicală, aceasta a intrat în comă. Celelalte două fetițe au un picior și respectiv o mână rupte.

Mama fetițelor le-a însoțit la spital și nu s-a dezlipit de la căpătâiul fiicelor sale. „Am văzut mașina că vine, avea viteză și a intrat direct în fete și le-a luat în plin. Fetele circulau regulamentar pe margine. Cea mai mică e mai bine, cea mijlocie e grav cu piciorul, are dureri mari și cea mare e sub orice critică. Nu i-au dat nicio șansă, e în comă. Sunt acolo toate, la terapie intensivă”, mărturisește mama fetițelor.

Citeste mai mult, clik pentru video – http://www.bistriteanul.ro/video-mama-fetitelor-lovite-aseara-de-masina-nu-sa-miscat-de-la-capataiul-lor-si-se-roaga-la-o-minune-1473711772185.html

trei-surori-accident-sintereag-biserica-penticostala-betania

VIDEO Dej 24 – Cele trei fete din familia Sigartău, accidentate in localitatea Şintereag, fac parte din Biserica Penticostală „Betania”

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Advertisements

One thought on “Bistriteanul.ro: Să ajutăm prin post și rugăciune acești părinți și copiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s