Despre “Casele” Islamului

introducere_in_islam_1500Toată populația Europei ar trebui alfabetizată din problemele islamului față de alte religii!

Această religie-civilizație NU poate conviețui cu altele. Este imposibil! Este ceva interzis de esența ei, de articolele ei de credință. Vă invit să citiți un material excelent pus la dispoziție în România de Alfa Omega.

Iată situaia descrisă în câteva paragrafe:

În Islam, lumea se divide în două “case”:

Casa Islamului (sau Casa Păcii, Casa Supunerii) și Casa războiului. Prima include zonele unde Islamul domină societatea și legea islamică este aplicată (țările musulmane).

A doua se referă la țările unde musulmanii nu sunt majoritari (de ex. lumea occidentală). Pentru că sunt zone legitime de cucerire și război până la convertire sau acceptarea păcii islamice, sunt incluse în Casa Războiului.

Cu privire la relația cu cei de altă credință, hadith-urile consemnează următoarea abordare a lui Mahomed:

Luptă împotriva celor care nu cred în Allah. Când vei intâlni dușmanii tăi care sunt politeiști (aici fiind incluși și creștinii, credința în Sfânta Treime fiind considerată politeism), pune-i să aleagă din următoarele trei opțiuni. Invită-i să primească Islamul, și dacă acceptă, încetează să lupți contra lor. Dacă refuză să se convertească, cere-le să plătească taxa Jizya. Dacă sunt de acord s-o plătească, accept-o și nu le fă rău. Dacă refuză să plătească taxa, cere ajutorul lui Allah și luptă contra lor. (Sahih Muslim 19:4294, trad. din engleză)

crestini persecutie orientul mijlociu headerARTICOL: Creștinii din Orientul Mijlociu se confruntă cu cea mai aspră persecuție din istorie

Coranul aprobă și indică pedepse ca decapitări, crucificări, tăieri de membre și expulzări (Sura 8:11-12, Sura 5:33) pentru dușmanii lui Allah, necredincioșii, precum și sclavia (Sura 2:178, 8:69, 71)

Citeste mai mult la  http://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/islam/introducere-in-islam#ixzz4HEl023vV

Sursa: https://barzilaiendan.com/2016/08/13/clarificare-casele-islamului/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.