Familia Bodnariu Marius & Ruth: Ne-am hotărât să ne stabilim în România!

13920906_10208274651557986_3642162915268388004_n

Dragii nostri,
cu o inima recunoscatoare si plina de multumire față de Dumnezeu si față de dumneavoastra, va aducem la cunostință că ne-am hotărât să ne stabilim în România. Dupa intoarcerea copiilor, mai cu seama in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a parasi Naustdal si a vizita Romania. Consideram deja aceasta ca pe o reusită din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luăm decizia de a rămâne în România.

Ne pare rău că nu am reusit să comunicăm mai mult până in prezent dar am considerat potrivit sa asteptam mai intâi o reactie din partea oficialitatilor din Naustdal la scrisoarea de instiintare pe care am trimis-o in urmă cu câteva zile.

Acum observăm că atentia este deturnată de alte stiri asa că ne simtim liberi să anunțăm si in mod public această schimbare. Sperăm ca in continuare să găsim intelegere din partea dumneavoastră, ca până cand ne vom găsi un loc unde sa ne stabilim reședința, ne este greu să onorăm invitații si vizite.

Legat de cazul cu politia dorim sa facem cateva clarificari, nu este un caz nou, este acelasi caz inceput in noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi si cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz intr-o astfel de maniera.

Ne punem nadejdea in Dumnezeu si in biruinta definitiva pe care El o da. Ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea calauzire, protectie si intelepciune si sa va binecuvanteze pe toti!

Cu dragoste

Marius, Ruth si copiii.

__________________________________

Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/08/12/comunicat-oficial-din-partea-familiei-bodnariu-marius-ruth-si-copiii/

One thought on “Familia Bodnariu Marius & Ruth: Ne-am hotărât să ne stabilim în România!

  1. Pingback: Familia Bodnariu se mută DEFINITIV în România! Ancheta statului norvegian ÎMPOTRIVA LOR continuă – ȘTIRI ZILNIC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.