Prin Guvernele Occidentale, Diavolul și-a intensificat ofensiva fățișă împotriva Familiei și Creștinismului

600px-Proiect_Uniunea_Europeana

Cazurile de răpire a copiilor din familii de către guvernele occidentale prin serviciile sociale desemnate, din ce în ce mai multe la număr, scot la iveală o realitate care nu poate fi contrazisă: orice guvern este un monstru în devenire!

Generalizez? Da!

Este o chestiune de timp până când toate tentaculele sale, onorabil instituite inițial, vor acționa în mod prădător împotriva oricui este perceput ca o amenințare împotriva sistemului!

image0141țările nordice dau tonul, se știe. Că Marea Britanie (și nu numai) le ține isonul, se vede. Că această practică se vrea inclusă în sistemul de valori european, este clar. Că nici SUA și restul lumii nu sunt mult în urmă, se simte.

Sub pretextul protecției copiilor, puterile sinistre care rânduiesc o nouă lume atacă toate entitățile care le-ar putea submina planurile: familia, Biserica și cetățeanul care nu li se subordonează.

globalisierung_dimensionenAcești baroni ai globalizării, de ei înșiși autorizați să recreeze lumea, par a fi în criză de timp!

Cazul Bodnariu a scos la lumină o ploaie de antecedente despre care nu aveam habar și a pus reflectorul pe noi astfel de cazuri.

Lupta nu mai este doar una de ordin legal și/sau social! Aici avem de-a face direct cu diavolul!

Se vor putea mobiliza creștinii moleșiți de participarea sporadică la serviciile bisericilor, amețiți de învățăturile îngăduinței și relativismului și intimidați de curentele progresiste?

Se va putea împotrivi curentelor de cotropire a valorilor creștine biserica fecioarelor nechibzuite?

Urmează o luptă de durată, de uzură, pentru însăși identitatea noastră! Vom obosi, vom ceda, vom încerca să negociem cu cei ce ne vor dispăruți?

Cine își închipuie că funcție de deznodământul cazului Bodnariu (oricare ar fi) va fi pace sau război nu înțelege nici realitatea spirituală nici pe cea istorică!

Iubiți creștini, luptă a fost tot timpul, chiar dacă noi am fost scutiți de fronturile mai grele, dar vor veni și la noi!

Noi vom deveni ținta acestui monstru! Guvernul înțelege foarte bine că structurile de autoritate în care funcționăm nu-i aparțin și îi încurcă planul. Așa a fost dintotdeauna și așa va fi și acum! În doar câțiva (puțini) ani!

Cristian Ionescu [Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com]

2 thoughts on “Prin Guvernele Occidentale, Diavolul și-a intensificat ofensiva fățișă împotriva Familiei și Creștinismului

  1. Each %BT% topic has been during almost all hearing now.
    But what will it really right mean? Essentially prefer
    to put together the idea inside of my diary do i need to receive some assist you
    to?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.