Cazul Hermina Gheorghe din Danemarka

hermina-gheorgheCu câteva zile in urmă ne-a contactat Hermina Gheorghe si ne-a informat că si copilul ei a fost luat de la ea de CPS în Danemarka, pe motive foarte dubioase.

De ce va informan? Sperăm si ne rugăm ca cineva care va citi despre acest caz s va și veni in ajutorul acestei mame. Un alt motiv? Ca părinții din toate aceste țări nordice (+ Anglia) să se ferească de a ajunge in vizorul CPS-ului.

Iată povestea dureroasă a Herminei Gheorghe:

Mă numesc Hermina Gheorghe, locuiesc în Danemarka de 15 ani, am avut o depresie de la pierderea fiului în vârstă de 14 ani care a fost bolnav de o boală incurabilă pe nume AML Acut Meulodi Leucemi. Iar în anul 2014 am născut un bebeluș; și cum au aflat autoritățile daneze că am născut am fost asaltată de către ei.

PS02223,Danmarks flagga,smŒbild
Fleg Danemark

Îmi sunt încălcate drepturile de mamă si drepturile copilului, datorită că am născut băiețelul prematur cu 4 săptămâni mai devreme si  fiind foarte mic am mai fost ținută alături de copil 10 săptămâni după care m-au dus la o ședință iar când ședinta s-a terminat mi-au zis că copilul nu mai este și este dus pe ferie.

Un bebeluș smuls de la sânul mamei cu atâta cruzime este strigător la cer. Întrebându-i de ce mi-au luat copilul, motivul lor a fost că copilul nu mă suportă si nu se uită in ochii mei. Se apropie 2 ani de când mi-au luat copilul, am apelat la Ambasada Română pentru a-mi se repatria copilul acasă. Lucrurile merg foarte incet, chiar nu primesc răspuns concret……

Vă implor, ajutați-mă să-mi salvez copilul … este doar un strigat de disperare al unei mame, însă suntem foarte multe mame în situație asemănătoare.

Hermina Gheorghe

Puteti să semnati o Petitie in sprijinul Herminei Gheorghe:

E nevoie doar de Nume, Prenume, Oraș, Țara și emailul dvs.-

http://www.petitieonline.com/unde-s_drepturile_copilului

______________________________________________________

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Advertisements

One thought on “Cazul Hermina Gheorghe din Danemarka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s