ROMÂNIA NU ARE NEVOIE DE MOSCHEIE LA BUCUREȘTI

moschee_13606000

In România sunt destule moeschei.

Romania nu mai are nevoie de inca una. Mai ales una mare, in capitala Romaniei care, ni se spune, va fi cea mai mare, ori una din cele mai mari, din Europa. Patriotismul este o virtute pe care o practicam si promovam. La fel securitatea natională. Pentru patrioti securitatea nationala e o virtute si valoare cardinala. E importanta pentru famillile noastre, copiii nostri si viitorul Romaniei. De aici decurg complicatiile privind gigantica moscheie planificata sa fie construita in Bucuresti. Daca va fi construita, ea va deveni un pericol pentru securitatea nationala. Pentru ca acolo unde sunt moschei, acolo e violenta si terorism. Cele doua merg mina in mina. Asta e lectia invata din experientele Occidentului. Probabil ca politicienii, diplomatii si ceilalti oameni de inflenta care pun la cale soarta Romaniei gandesc altfel, dar se insala. Astazi ne exprimam si noi punctul de vedere si sugeram ca in privinta asta statul roman trebuie sa actioneze cu mult discernamint si prudenta si sa invete din experientele altora.

Consecințe negative pentru România

 Pentru Romania, construirea mocheiei din Bucuresti va avea consecinte negative. Peste tot in lume, dar mai ales in Europa, moscheiele s-au dovedit a fi focar ale terorismului, scolile in care viitorii teroristi sunt educati, indoctrinati si incurajati sa recurga la violenta. In moschei se radicalizeaza, devin dusmani inversunati ai crestinismului, Europei, si lumii occidentale. Moscheia Bucurestiului, impozanta prin marimea si anvergura ei, va transforma Romania intr-o Franta, Belgie, Mare Britanie ori Germanie a Europei de Est. In aceste tari moscheiele au jucat rolul principal in radicalizarea tinerilor musulmani. Va fi la fel si in Romania. Implicatiile ideologice ale unei moschei mari la Bucuresti vor fi similare. Moscheia va deveni un centru de radicalizare si recrutate a tinerilor jihadisti pentru actiuni teroriste impotriva Occidentului. Acolo se vor planui atacuri teroriste impotriva altor tari si chiar, nu e exclus, a Romaniei. Musulmanii istorici ai Romaniei sunt in general secularizati, dar grupuri tot mai mari de musulmani vor emigra in Romania avind un centru spiritual in capitala tarii. Noile grupuri de musulmani, insa, nu vor fi secularizati ci indoctrinati. Romania va fi si ea tinta finantarilor generoase a comunitatilor musulmane din partea tarilor arabe, si mai ales din partea Arabiei Saudite, care isi va promova propria versiune a mahommedanismului, wahhabismul.

 La fel ca si in tarile occidentale, viitoarele generatii de musulmani radicalizati si impaminteniti in Romania vor cere legalizarea poligamiei si a altor practici musulmane incompatibile cu democratia ori statul de drept. Moscheia, la fel ca altele din Europa occidentala, va deveni un centru de colectare de fonduri pentru teroristi. Nu e exclus ca intr-o generatie dupa cladirea moscheiei si Bucurestiul sa aibe un primar musulman, asemenea Londrei anului 2015. Noile valuri de musulmani nu se vor integra. Practicile lor sunt si vor ramine incompatibile cu traditia crestina si valorile crestine ale romanilor. Musulmanii vor insista pe multiculturalism pentru a evita integrarea in cultura si civilizatia romana. In felul acesta, politicienii Romaniei vor crea probleme grave pentru generatiile care vor veni dupa noi. Ei le creaza dar lasa pe seama generatiilor viitoare rezolvarea lor. O astfel de politica e iresponsabila. Poate diplomatia romana joaca un joc subtil, crezind ca daca permitem musulmanilor sa construiasca cea mai mare moscheie din Europe in capitala Romaniei, Romania va beneficia de pace si securitate. Ori gandesc ca prezenta unei moschei uriase in capitala tarii ne va garanta siguranta in mijlocul tumultului singeros terorist cu care se confrunta Europa anilor curenti. Cei care gandesc asa se insala. Moescheia nu ne va da siguranta. Dimpotriva, ne va face mai slabi, mai putin in siguranta, si mai vulnerabili. Islamul e incompatibil cu democratia si statul de drept. Islamul promoveaza teocratia. Cu asta toti musulmanii sunt de acord. Diferenta esta ca in timp ce o minoritate dintre ei vor sa impuna teocratia prin forta si terorism, majoritatea vasta a musulmanilor prefera metodele non-violente, demografia, propaganda ori migratia.

 Moscheiele nu sunt un obiectiv final ci un cap de pod, un mijloc pentru atingerea altor scopuri. Moscheia din Bucuresti va fi folosita pentru scopurile propagandistice pentru care ele deja sunt folosite in alte tari occidentale. Se va rescrie istoria. Vom fi indoctinati sa gandim ca islamul e o religie a pacii si ca aderentii crestinismului sunt adevaratii teroristi de care toata lumea trebuie sa se teama – intoleranti, egoisti si plini de ura fata de minoritatile religioase ori rasiale. Moscheia va lansa, tot cu bani arabi, case de editura, fundatii islamice, si proiecte culturale pentru desensitivizarea noastra fata de ororile si intoleranta musulmana. Moscheia va deveni si un cimp de batalie intre diferitele versiuni si curente confesionale ale islamului. Iranul si Arabia Saudita sunt, de mai bine de 30 de ani, la cutite si in competitie acerba pentru a-si impune versiunea confesionala proprie a islamului in comunitatile musulmane din restul lumii. Competitia aceasta, singeroasa, se manifesta si in moscheiele Europei. Romania  nu va fi o exceptie.

 Sa nu uitam ca in țările occidentale unde moscheiele sunt multe si radicalizate se produce si o ruptura intre generatii. O ruptura si conflict intre parinti si copii, intre generatii, si intre musulmanii secularizati si cei radicalizati. Peste tot in lume unde aceste fisuri si conflicte exista, ele sunt rezolvate, de obicei, prin violenta. Nici Romania, care acum se bucura de pace, nu va face exceptie acestei reguli universale. Coexistenta pasnica intre aceste grupuri este imposibila, ceea ce va genera conflicte de eliminare reciproca la fel ca in restul lumii. In plus, ne vom confrunta cu contrabanda, cu introducerea ilegala in Romania si in Uniunea Europeana de fonduri pentru teroristi, teroristi si arme. In care caz Romania nu va mai intra in spatiul Schengen. Criminalitatea in Romania ve creste exponential. Notam ca in tarile cu o populatie mare de musulmani criminalitatea e mult mai ridicata ca in Romania. Chiar si in Scandinavia. Sa nu mai vorbim de hartuirea sexuala a femeilor de catre musulmani in Germania. Problema a devenit atit de serioasa si in Norvegia, de exemplu, ca acolo tinerii imigranti musulmani sunt trecuti prin cursuri de relationare cu sexul opus si sunt invatati ca femeile care in public nu isi acopera trupul in intregime nu o fac pentru a atrage atentia barbatilor.

 Statul Islamic din Bosnia

 Haideti sa consideram un exemplu din vecinatatea imediata a Romaniei – Bosnia. In aprilie Spiegel International a publicat un dosar despre radicalizarea musulmanilor din Bosnia, vecinul Romaniei si vecinul imediat al Uniunii Europene. [Detalii: http://www.spiegel.de/international/europe/islamic-state-presence-in-bosnia….html] Jumatate din populatia Bosniei, adica cam 1,8 milione de oameni, sunt musulmani. Munitia folosita in atacurile impotriva lui Charlie Hebdo in ianuarie 2015 a parvenit din Bosnia, iar unele din armele folosite in atacul din 13 noiembrie tot de la Paris au provenit din fostele republici iugoslave ajunse in miinile teroristilor musulmani bosniaci. In unele din satele Bosniei steagul lui Isis flutura in voie fara ca cineva sa obiecteze. El flutura chiar si in primul sat la intrarea in Bosnia venind dinspre Coatia, pe frontiera cu Uniunea Europeana.

 Doi dintre liderii de varf ai lui Isis au provenit din Bosnia. Tot mai multe comunitati musulmane bosniace traiesc supa legea sharia si nu recunosc autoritatea legilor seculare ale Bosniei. Noi moschei sunt construite in Bosnia prin sprijinul generos al Arabiei Saudite si al statelor din Golful Persic. Arabia Saudita a dus in Bosnia nu doar bani, moschei si arme, dar si versiunea ei oficiala a islamului, wahhabismul. Liderii radicali ai islamistilor bosniaci sunt pe masura. Practica poligamia, ignorind legile seculare ale Bosniei care nu permit poligamia. Unul dintre ei are patru neveste si 18 copiii. Recruteaza tineri musulmani bosniaci pentru a fi trimisi pe fronturile lui Isis din Orientul Mijlociu. Moscheiele Bosniei au devenit si centre de colectare de ajutoare pentru tinerii acestia. Arabia Saudita ajuta musulmanii bosniaci sa cumpere paminturile sirbilor din Bosnia. Recent a iesit la iveala faptul ca Arabia Saudita a donat nu mai putin de $220.000 de dolari pentru achizitionarea unor astfel de terenuri. Arabia Saudita finanteaza si scolile private musulmane din Bosnia. Tot mai putini copii musulmani merg la scoli publice si tot mai multi la scolile private musulmane. Ele, la rindul lor, radicalizeaza copiii. Programul scolar e imprumutat din tarile arabe. Scandalos, influenta aceasta crescinda a islamismului bosniac in inima Europei se petrece sub ochii occidentalilor naivi care pina acuma au investit nu mai putin de 90 de miliarde de euro pentru reconstructia Bosniei distrusa de razboaiele anilor 90.

 Geopolitica musulmană și rolul României

 Moscheizarea Bucurestiului va antrena Romania in conflictul confesional dintre marile puteri islamice din Orientul Mijlociu, Iranul (cu aproape 80 de milioane de oameni) si Arabia Saudita (cu 30 de milioane de oameni). Iranul se pretinde o teocratie islamica de tip shiit si liderul mondial al shiitilor care alcatuiesc 13% din intreaga populatiei musulmana a planetei. In contrast, Arabia Saudita se pretinde protectorul locurilor sfinte ale musulmanilor, Mecca si Medina, si liderul musulmanilor sunniti care alcatuiesc majoritatea covarsitoare a musulmanilor lumii. Intr-un sens, conflictele dintre grupurile muslmane, inclusiv cele din Iraq, Siria, Afganistan, ori Yemen, sunt extensii ale conflictului confesional dintre Iran si Arabia Saudita. Conflictul acesta a inceput in 1979 odata cu revolutia islamista din Iran si continua pina astazi. Iar conflictul acesta se simte si intre musulmanii care locuiesc in Occident unde Arabia Saudita si Iranul sunt in competitie pentru influenta. In Occident, Arabia Saudita e mai infleunta pentru care are banii cu care sa-si finanteze expansiunea ideologica. Iranul, cu o populatie mult mai mare, dar care ani de zile a fost boicotata, are resurse financiare mult mai putine pentru a-si promova ideologia intre musulmanii din Occident. Arabia Saudita finanteaza proiecte speciale privind cultura si religia musulmana in universitatile occidentale. In ani recenti a donat sume enorme universitatilor Harvard si Yale pentru implementarea unor astfel de programe speciale desemnate sa prezinte fata “umana” a mahommedanismului. [Spiegel International a publicat, pe 9 mai, un articol despre conflictul confesional dintre Iran si Arabia Saudita si valurile pe care le face nu doar in Orientul Mijlociu ci si in afara: http://www.spiegel.de/international/world/saudia-arabia-iran-and-the-new-middle-eastern-cold-war-a-1090725.html]

 Romania nu va face exceptie acestor obiective. Suntem prea aproape de Orientul Mijlociu si exact pe traseulcare duce de la Orientul Mijlociu la Viena pentru a fi crutati de conflictele dintre musulmani. Romania ar face mai bine sa-si mentina neutralitatea fata de aceste conflicte. A cui va fi moscheia de la Bucuresti? A shiitilor ori a sunnitilor? Pentru o moscheie atit de mare, plasata atit de strategic, batalii pentru influenta si dominatie fara indoiala ca se vor da. Catedrala Neamului a iscat dezbateri animate intre romani. Dar, spre deosebire de musulmani care isi rezolva disensiunile prin violenta, noi le rezolvam prin dialog, ori nu le rezolvam de loc. Dar la violenta nu recurgem. Moscheia e simbolul incompatibilitatii islamului cu statul de drept, democratia, drepturile omului. O astfel de institutie nu isi are locul in capitala tarii nici in Romania. Marea Neagra deja este pe jumatate un lac musulman. Integrarea Romaniei in circuitul influentei musulmane va transforma Marea Neagra intr-un lac predominant musulman.

 Sa invatam si de la germani. Cu ani in urma musulmanii din Cologne au vrut sa construiasca acolo cea mai mare moscheie din Germania. Dar cetatenii au protestat, iar moscheia in final construita a fost cu mult mai mica decit cea initial planificata. In Romania deja sunt destule moschei. Nu mai e nevoie de inca una.

 Mass media si islamul “pasnic”

 Repetam ca moscheia din capitala nu ne va proteja de terorismul musulman, dupa cum nici secularismul nu ne va proteja de extremismul islamist. Furia secularismului e indreptata impotriva religiei, dar mai ales a crestinismului. Islamul nu e atacat in presa ori de politicile secularistilor. In sensul acesta se poate spune ca secularismul si islamul sunt aliati nedeclarati intr-o batalie comuna pentru distrugerea crestinismului. Exemple de genul acesta sunt multe. Ciudat, cu toate ca atacurile teroriste islamiste in lumea occidentala se multiplica (Franta de doua ori in 2015, Long Beach, California in 2015, si Bruxelles in 2016), presa seculara occidentala insista ca religia musulmana nu e belicoasa ci una a pacii. Ori ca islamul nu e o religie mai inclinata spre terorism ori violenta decit crestinismul. Notam, in sensul acesta, un articol cu totul distorsionat publicat de New York Times in ianuarie, cu titlul, Raising Questions Within Islam After France Shooting (“Intrebari inlauntrul islamului dupa atacurile din Franta”) [http://www.nytimes.com/2015/01/09/world/europe/raising-questions-within-islam-after-france-shooting.html] Articolul ne informeaza, crezind probabil ca cititorii sunt naivi, ca “the majority of scholars and the faithful say Islam is not more inherently violent than other religions”. (“majoritatea oamenilor invatati si practicantii afirma ca islamul nu e o religie mai violenta prin natura ei decit alte religii”)

 Chiar? Cind s-a auzit ultima data de crestini ucigind pe alti crestini? Ori crestini ucigind musulmani? Ori budisti ucigind pe altii? Sa nu uitam ca in 2014 islamistii au ucis peste 100 de tineri studenti crestini la o universitate crestina din Kenia. Ca de Paste anul acesta au ucis 72 de crestini, dintre care 29 de copii, in Lahore, Pakistan, care sarbatoreau, pasnic, intr-un parc, Invierea Mantuitorului. Spre rusinea lor, jurnalistii BBC care au scris despre acest masacru, nu au identificat victimele ca fiind crestini, ci ca fiind “simply Pakistani citizens enjoying a day out in the park with their children” (“doar niste cetateni pakistanezi bucurindu-se de o iesire in parc cu copiii lor”) Si sa nu uitam ca presa a fost pasiva si cind a publicat stirea despre calugaritele care au fost masacrate de catre islamisti, tot de Paste, in Yemen, si ca un preot a fost rapit si crucificat de islamisti de Vinerea Mare, tot in Yemen.

 Asta e presa occidentala care le cinta in struna islamistilor si atacata valorile crestine. Dar, cum intreba un comentator musulman, devenit ateu, “ce face ISIS ce nu a facut Mohamed”? In alte cuvinte, teroristii islamisti de azi fac exact ce a facut fondatorul credintei lor, Mohammed, razboi si macel. Si tot New York Times ne informeaza ca Steven Fish, Profesor de Stiinte Politice la Universitatea din California (Berkeley) a facut un studiu conform caruia “there is very little empirical evidence that islam is violent”. (“exista foarte putina evidenta empirica ca islamul e violent“) Suntem sceptici privind afirmatia asta. Pentru ca tot studiul lui Fish indica ca 60% dintre toate atacurile teroriste care au avut loc in ultimii ani au fost facute de islamisti. Un procent foarte ridicat considerind ca musulmanii alcatuiesc, la ora actuala, mai putin de un sfert din populatia planetei, pe cind crestinii in jur de o treime.

PETITIE INTERNATIONALA IN SPRIJINUL FAMILIEI BODNARIU

 Pe 13 mai un grup de peste 100 de avocati, profesori de drept si membri ai Parlamentului European, inclusiv romani, au adresat o Petitie Internationala catre Prim Ministrul Norvegiei, Excelentei Sale, Erna Solberg, solicitind retocedarea imediata a copiilor Bodnariu parintilor lor. Textul Petitiei si identitatea semnatarilor le aflati mai jos ori in linkul acesta: http://bodnariufamily.org/articles/international-attorney-petition-for-the-release-of-bodnariu-children/

THE ENGLISH SECTION

 International Attorney Petition Demands Immediate Release of Bodnariu Children

 On Friday, May 13, 2016 a group of over 100 attorneys from various countries around the world, including four (4) members of the European Parliament, submitted an International Attorney Petition to the Prime Minister of Norway, the Honorable Erna Solberg, demanding the immediate and permanent release of the Bodnariu children to their biological parents, Marius and Ruth Bodnariu. The Petition was delivered electronically, by fax, and through the Offices of Norway’s Foreign Ministry. It was also delivered to the Norwegian Embassy in Washington, DC. The delivery to the Embassy coincided with the trip to the United States, and the visit to the White House, of His Majesty, King Harald V of Norway.

 The full text of the Petition, as well as the identity of all signers to date is here: http://bodnariufamily.org/articles/international-attorney-petition-for-the-release-of-bodnariu-children/NOTE: The Petition remains available to be signed and we encourage friends and supporters from around the world to sign it. Attorneys, law professors, parliamentarians, politicians, psychologists, scholars, and other eminent persons, who would like to have their name added to the Petition are asked to email their request to Bodnariucase@gmail.com. Thank you!

INTERNATIONAL PETITION FOR THE RELEASE OF THE BODNARIU CHILDREN

Her Excellency, Erna Solberg

Prime Minister of the Kingdom of Norway

Office of the Prime Minister

Postboks 8001 Dep, 0030

Oslo, NORWAY

E-mail postmottak@smk.dep.no

Re.: International Petition in Support of the Marius and Ruth Bodnariu Family

Your Excellency:

We are attorneys from multiple countries and different continents concerned about the violations of the religious freedom and parental rights of the family of Marius and Ruth Bodnariu from Naustdal, Norway. The family’s five (5) children were unlawfully seized by the Norwegian Child Protective Services (Barnevernet) on November 16 and 17, 2015 due to the family’s sincerely held Christian beliefs. The children were between three (3) months and 9 years of age at that time.

We have familiarized ourselves with the facts of the matter and are deeply disturbed that the children’s seizure was motivated by the family’s Christian faith. Barnevernet’s own documents attest to the fact that the family’s faith and religious values were at the core of the officials’ discussions when debating the children’s seizure. Barnevernet disapproved of the parenting style of the parents because, it concluded, it was “based on the Bible.”

We have also familiarized ourselves with the legal aspects of the matter, both as they relate to Norway’s domestic legislation and international law. Norway’s Child Welfare Act imposes an obligation on Norway’s authorities to preserve the religious identity of the children it removes from their biological families. (Section 4-15 of the 1992 Child Welfare Act). That has not been done.

The Bodnariu children have been placed with foster homes. They no longer go to Church, are raised by individuals who do not share the Christian faith or the belief in God of the children or of their biological parents, and have no interest in or appreciation for Christian values. On the contrary, some of the foster parents have been dismissive and derisive of the children’s religious feelings when the children attempted to pray or display religious inclinations.

This is a violation of the Convention on the Rights of the Child as well. Among others, Norway’s Barnevernet has violated Article 8 of the Convention which imposes on States the obligation to “preserve [the child’s] identity,” as well as Article 14 which emphasizes that States “shall respect the right of the child to freedom of thought, conscience and religion.”

We are also outraged by the extreme hardship which Barnevernet has inflicted upon the Bodnariu family. The children’s seizure has resulted in the family being dismembered into four (4) parts, with the parents living in Naustdal and the five (5) children being dispersed in three different cities around Norway where they live with three (3) different foster families. The parents’  meetings with the children are sporadic, occur whenever Barnevernet determines, in its exclusive discretion, that they be allowed, and, when the entire family reunites for one or two hours, it is subjected to unwarranted government supervision and monitoring. This violates Article 8 of the European Convention on Human Rights which stipulates that “everyone has the right to respect for his private and family life.”

We find the facts of this international incident unacceptable not only on legal grounds but also on humanitarian and moral grounds. We view these transgressions as grievous breaches of domestic and international law. We are also cognizant of the severe mental pain and anguish which Barnevernet’s unlawful actions have inflicted on the parents, but especially on the children. It will take a long time for their mental wounds to heal. Therefore, it is important that Norway immediately release the children back to their biological parents.

We were encouraged, however, to learn that in early April the youngest of the children was returned to the parents, but disheartened that the remaining children have not.

In closing, we respectfully ask you Madam Prime Minister to use your position and the avenues available to your Office to ensure that the youngest Bodnariu child permanently remains with his biological parents and the remaining four (4) Bodnariu children are immediately and permanently returned to their biological parents.

List of Signatories To read the list of signers, please click on this link: http://bodnariufamily.org/articles/international-attorney-petition-for-the-release-of-bodnariu-children/ As stated above, the Petition remains open and can still be signed. Once again, attorneys, law professors, law professionals, and parliamentarians from around the world can add their signature to the Petition by emailing their name, title, and request to Bodnariucase@gmail.com. The Petition will be supplemented periodically and resubmitted, also periodically, to the Offices of Norway’s Prime Minister. Thank you!

Note: The Norwegian press picked up the story and published a commentary about the International Petition. You can read it here: http://www.norwaynews.no/norway-government-called-out-for-seizing-bodnariu-kids-from-christian-parents/

SITUL AFR ANTIPORNOGRAFIE

  Va invitam sa continuati sa vizitati situl antipornografie AFR www.PornografiaRaneste.ro in numar cit mai mare. Va invitam deasemenea sa deveniti prietenii nostri pe site. De cind a fost lansat, pe site am postat zeci de articole, studii, materiale video si marturii. Situl a fost facut de dl Alexandru Dragoman (AFR Constanta).

SITUL AFR ANTIPROSTITUTIE

 Postam materiale si pe situl AFR antiprostitutie http://www.antiprostitutie.ro/category/stiri/. Va rugam sa-l vizitati. Situl e administrat de dl Sorin Balajel, voluntar AFR. Ii multumim.

 BROȘURILE AFR

 In septembrie 2014 am tiparit 5000 de brosuri informative AFR in care ne identificam ca organizatie, cine suntem, ce facem, ce am facut, ce planuri de viitor avem. Gratie unora dintre cititorii nostri si a membrilor AFR, pina la finele anului 2014 am distribuit toate pliantele. In ianuarie 2015 am mai tiparit 5000 de exemplare pe care deja le-am epuizat. Am mai tiparit inca 5.000 din care inca mai avem disponibile citeva mii. Pliantele sunt gratuite. Cei care doriti sa le aveti si, mai ales, sa le dati celor din comunitatile dvs, inclusiv biserici ori parohii, va rugam sa ne scrieti si vi le vom trimite pe cheltuiala noastra. Avem nevoie doar de numele dvs, telefonul si adresa. Scrieti-ne la office@alianta-familiilor.ro.

 VRETI SA FITI INFORMATI?

 Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

 Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

 ANUNTURI

 Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

 Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.