“Drepturile sexuale ale musulmanilor asupra femeilor creștine”

s560x316_RapeÎnainte să o violeze pe fetița ne-musulmană de 12 ani, luptătorul statului islamic îi explică acesteia că ceea ce va face el nu este un păcat. Deoarece adolescenta practică o altă religie decât islamul, el continuă să-i spună că Coranul nu numai că îi dă dreptul sa o violeze, dar îl și incurajează să o facă.

Îi leagă mâinile și îi pune un căluș în gură. Apoi se așează în genunchi, lângă pat și se roagă înainte de a  viola fetița. Când totul ia sfârșit se roagă din nou încununându-și violul cu acte de devoțiune religioasă.

“Îi repetam neîncetat să se oprească pentru că mă doare, «Vă rog, opriți-vă» …” Însă el mi-a spus că după Coran îi este permis să violeze o necredincioasă față de islam și că vilonlându-mă se apropie de Allah.

Pakistan

Trei fete crestine se reîntorc acasă pe jos, după o zi de muncă grea, când sunt acostate de patru musulmani bogați și alcoolizați. Le strigau comentarii sugestive și obscene și le hărțuiau chemându-le să urce în mașină ca să faca o plimbare și să se amuze un pic. Pentru că tinerele le-au refuzat avansurile, bărbații furioși au intrat cu masina în ele strigând: “Cum îndrăzniți să ne refuzați, fete creștine destinate doar satisfacerii plăcerilor bărbațlor musulmani?” Rezultatul: una dintre fete moartă pe loc, celelalte două grav rănite.

Europa

Daca astfel de întâmplări erau in trecut rezervate doar pentru țările islamice si pentru zonele controlate de Statul islamic, astazi ele sunt chiar mai frecvente in Occident si mai cu seama in Europa. Germania, liderul economic si politic european, a devenit si liderul violurilor si hărțuielilor femeilor indigene de către musulmani, potrivit nationalisti.ro.

Sursa: http://cultural.bzi.ro/drepturile-sexuale-ale-musulmanilor-asupra-femeilor-crestine-43388

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s