Discursul lui George Alexander la Bruxelles și Caracatița Barnevernet

George Alexander discurs la Bruxelles

16 Aprilie 2016,  Protestul Anti-Barnevernet din Brussels. Photo  by Otniel Bunaciu 

George Alexander – Discursul de la Bruxelles Aprilie 16, 2016

Sunday morning worship @ Bethel Romanian Baptist Church in Brussels!

Sunday morning worship @ Bethel Romanian Baptist Church in Brussels! Foto by Otniel Bunaciu

George Alexander – BRUXELLES: [Acest discurs a fost, in mod inexplicabil!, șters de mai multe ori… Cititi discursul sub video de mai jos]

Intelegem si stim foarte bine ce se intampla. Vezi aici similaritati in experienta noastra la AGNUS DEI – Caracatita (Octopus vulgaris) Barnevernet

George Alexander:

  • Norvegia trece astăzi printr-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei sale… Si, asta, nu numai datorită Barnevernet!
  • Protestăm astăzi împotriva lagărelor si închisorilor pentru copii din Norvegia! Pentru că, atunci când cercetările arată – si nu mai târziu decât luna trecută!- că 76 % (saptezeci si sase la sută) dintre copiii instituționalizați de Barnevernet, suferă de grave problem psihice, atunci, aceste instituții sau oricum s-ar numi ele! sunt mai rele chiar si decât lagărele de exterminare! Mai rele chiar si decât orice iad care s-a inventat în lume!…

VIDEO by David Filimon

Iata discursul integral:

GEORGE ALEXANDER –

DISCURS LA BRUXELLES, 16.04.2016

Există un sentiment de solidaritate extraordinară, si mă gândesc că atâția oameni din întreaga lume susțin familia Bodnariu, familia Nan, Avramescu, s.a.m.d., cortegiul familiilor românesti aflate în dificultate este lung…

As vrea să vă spun întâi de toate un singur lucru… Dumneavoastră ați făcut niste lucruri extraordinare! Acesti copii au fost condamnați de la început si nu ar fi avut absolut nicio sansă împotriva Sistemului!

De aici, din capitala Europei, Dumneavoastră trimiteți un semnal clar multora din această lume si este extraordinară solidaritatea manifestată de oameni din întreaga lume… America, Australia, India, Hong Kong, s.a.m.d., toți se ridică împotriva nedreptății!

Să stiți că nu suntem singuri! Si în Norvegia sunt oameni care iau atitudine! Asta, în ciuda manipulării, a intimidării si a amnenițărilor de tot felul din partea autorităților norvegiene! 170 ( o sută saptezeci) de experți dintre cei mai buni, specialisti (psihologi, avocați, oameni care lucrează în serviciile sociale) au trimis o scrisoare deschisă autorităților norvegiene în care-si exprimă îngrijorarea față de sistemul abuziv, Barnevernet, care – este clar pentru toată lumea!- nu funcționează si distruge părinți si copii! Creează cele mai grave abuzuri!

Nimeni nu ne va putea opri vreodată!
Nimeni nu poate să ne oprească vreodată!
În ciuda intimidărilor, a santajului! Si, am înțeles că si astăzi, unii părinți a trebuit să aleagă: să vină la manifestație în Oslo sau în alte părți sau să meargă să-si vadă copiii preluați în mod abuziv de Barnevernet!

As vrea să vă mai spun despre un sentiment care pluteste în aer în Norvegia… Este vorba de FRICĂ!… Frica si teama multora față de consecințe…
Si, întrebarea mea față de guvernanții norvegieni… “Asta v-ați dorit?… Să le fie frică oamenilor de voi? Să se teamă de voi? Să tremure lumea? Asta v-ați dorit?”…
Ați reusit!

… Unul dintre lucrurile care m-a intrigat cel mai mult este, îl constituie “Răpirile”… Cum se percepe acest cuvânt de către noi si cum îl percep ei, guvernanții norvegieni, care înceracă să bagatelizeze si să desconsidereze oamenii prin aroganța lor… Ei îsi închipuie că, atunci când noi vorbim de “Răpiri”, este ca si când am vorbi de o persoană care vine cu ochelarii si mânusile negre ale lui Zorro, intră pe cosul casei si… ne fură copiii!

Nu, domnilor! Nu despre aceasta vorbim.
Vorbim despre fapte reale!, când 4 (patru) polițisti cât muntele de om intră în mod abuziv în casele oamenilor, îi umilesc în fața propriilor copii!… Si, le iau copiii!… Le fură copiii!
Aceasta înseamnă “Răpirea”!

De fapt, ceea ce se întâmplă este cu mult mai grav decât orice rapire… Probabil, cuvântul adevărat pentru gestul acesta reprobabil nici măcar nu s-a inventat…

Protestăm astăzi împotriva TIRANIEI, ABUZURILOR, ATROCITĂȚILOR comise de Barnevernet!
Susținem familia Bodnariu! Si susținem toate familiile cărora în mod abuziv Barnevernet le-a răpit copiii!

Nimeni nu le poate refuza acestor copii dreptul la o viață mai bună!

Protestăm astăzi împotriva lagărelor si închisorilor pentru copii din Norvegia! Pentru că, atunci când cercetările arată – si nu mai târziu decât luna trecută!- că 76 % (saptezeci si sase la sută) dintre copiii instituționalizați de Barnevernet, suferă de grave problem psihice, atunci, aceste instituții sau oricum s-ar numi ele! sunt mai rele chiar si decât lagărele de exterminare! Mai rele chiar si decât orice iad care s-a inventat în lume!…

Norvegia trece astăzi printr-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei sale… Si, asta, nu numai datorită Barnevernet! Ci si datorită vremelnicilor săi politicieni! A lasității si duplicității morale a lor!

Nu poți să aperi sau să justifici un sistem când toate cercetările specialistilor arată clar că este vorba de un DEZASTRU…
DEZASTRU!

Nu poți să desconsideri oamenii, când protestează în stradă în toată lumea datorită acestui sistem, Barnevernet!

Nu poți să interzici Presa, asa cum s-a făcut în Norvegia!, presa aceasta timorată, curtenitoare, care a tăcut o perioadă atât de îndelungată desi lumea fierbea si peste tot pe mapamond erau manifestații de protest împotriva Barnevernet!

Până la urmă, chiar si Presa norvegiană! a început să vorbească… Să spună câte ceva. Pentru că si ea are deontologia ei profesională!

Nu poți să le întorci spatele copiilor care strigă disperați după ajutor!

… Si, as vrea să întreb din nou politicienii norvegieni… Fiecare politician în parte… Cum vrei să-si reamintească Oamenii mai târziu de tine, după ce n-oi mai fi politician?! Ce vrei să spună despre Tine?!

… În loc de Reforme reale, am avut parte de cele mai penibile explicații din partea politicienilor care ies la rampă si fac declarații… Niste declarații iresponsabile!

Am fost acuzați că nu cunoastem Sistemul… Oamenii de pe stradă văd cu ochiul liber însă Realitatea… Numărul imens de sinucideri! Numărul urias de copii distrusi psihic! Cei care suferă de traume…

Am fost, de asemenea, acuzați că promovăm Violența! Că protestăm pentru a ne câstiga dreptul de a ne bate copiii!…
Cât de mici la suflet pot să fie unii ca să iasă cu astfel de aberații la rampă!…
Dar, fiindcă, a venit vorba de astfel de lucruri, as vrea să pun o întrebare… Ce este mai traumatizant?! O palmă la fund sau distrugerea unei familii, ruperea copiilor de părinții lor?!

O altă aberație pe care am auzit-o destul de des este că suntem aproape nebuni, protestăm desi numărul copiilor români, luați de Barnevernet, este relativ mic!
Si aceasta este o manipulare imensă… Nu ar trebui să ne ridicăm ca Oameni, ca Ființe Umane chiar si pentru un singur copil?!… Să-i apărăm si lui drepturile?!

S-a vorbit enorm despre Interesul Suprem al Copilului… Care o fi acest Interes Suprem, domnilor politicieni norvegieni?!…
Noi am spus dintotdeauna că Interesul Suprem al Copiilor este să crească în familiile lor. Asta stă scris si în cărțile norvegiene…

Realitatea demonstrează însă, din păcate, alte lucruri… Nu prea se ține seama de aceste “Interese Supreme ale… Copiilor?!

Poate că, ar fi, totusi, bine, ca angajații de la Barnevernet, să țină seama măcar de lacrimile copiilor!… Atunci când vorbesc de Interesul Suprem al Lor.

Concluzia este clară! Barnevernet trebuie să dispară!… Iar Norvegia trebuie să aleagă dacă rămâne în Europa sau se transformă într-un Bantustan în cine stie ce colț de lume!

Este clar că Barnevernet nu funcționează! Si, nu a funcționat NICIODATĂ!

Este clar că îi distruge pe toți!

Nu putem permite să se mai facă EXPERIMENTE pe Oameni! Pe copii si pe părinți nevinovați!

Vom continua lupta până la reîntoarcerea Acasă a tuturor copiilor!

… Nu mai târziu decât ieri, am citit în ziare că, din nou, guvernanții norvegieni nu vor analiza fiecare caz în parte. Individual. Ei se vor gândi însă la Sistem!… De aceea, eu propun, REANALIZAREA TUTUROR DOSARELOR ÎNTOCMITE DE BARNEVERNET!…
În mod fictiv, s-au făcut niste dosare, s-au fabricat dosare!, si este destul de dificil pentru Justiția Norvegiană să facă lumină atunci când aceste măsluiri sunt atât de numeroase! Si de sufocante!
Iar, dacă Norvegia nu este în stare să-si aprecieze proprii experți care susțin ceea ce omul de pe stradă a văzut din timp, cu ochiul liber, atunci, Uniunea Europeană sau Organizația Națiunilor Unite pot să numească o comisie de experți!

Noi trebuie să RESPECTĂM DREPTURILE OAMENILOR!

Trebuie să ne respectăm ca Ființe Umane, în definitiv…

Album Foto –

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=218093658566370&id=100010972126993

Citeste si –

Sursa: RodiAgnusDei – https://rodiagnusdei.wordpress.com

2 thoughts on “Discursul lui George Alexander la Bruxelles și Caracatița Barnevernet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.