Maria Cristiana MĂRCUȘ: Societatea modernă a transformat FEMEIA în OBIECT SEXUAL, sădind în média ideea că aspectul fizic este tot ce contează la ea!

Maria-Cristiana MarcusMulta vreme am crezut că sexualitatea mea este prioritară. Că prin erotism se leagă și dragostea și apoi o căsnicie. Am crezut că trebuie să atrag bărbațtii cu fizicul meu.

De prea multe ori am auzit ca personalitatea contează desigur, dar că la prima vedere un bărbat trebuie excitat vizual si apoi intelectual. Observasem că o poza in bikini când țin spatele drept să îmi etalez sânii strânge sute de like-uri pe când o fotografie pe plajă în care port o rochie lungă doar câteva zeci. Cantitate si nu calitate. De multe ori am fost si înșelată văzând cum vorbesc chiar si prietenii mei crestini, cum comenteaza aspectul femeilor, si mamă, ce are aia, si ce are ailaltă, prieteni ca care m-au făcut să simt câteodată că da icoanele sunt frumoase, dar o femeie necăsătorită dacă vrea un soț care să nu plece cu alta trebuie mereu sa fie sexuală. Talie subtire. Ruj rosu. Sâni mari. Coapse rotunde. Buze apetisante. Fotografii fotosopate. Când sufar după un bărbat să merg la shopping să îi arăt lui pe facebook cum mă distrez cu o rochiță scurtă, sexy si decoltată cu vreo 3 libidinosi lipiti de mine intr-un club. Să vadă omul ce ‘bunăciune’ de femeie a pierdut. Ce carcasă a schimbat cu o altă carcasă.

In schimb, modelul femeii crestine este Fecioara Maria. Nu este Dita von Teese. Nu este Marilyn Monroe si nici Bianca Dragusanu sau alte mediatizate. Poate barbatii au fost invatati si manipulati sa saliveze sexual la asa ceva, pentru ca sunt intr-adevar niste trupuri faine, dar nu mai pot simti ca asta reprezinta frumosul:
“De ce oare acest intelectual/doctor/avocat etc umbla cu fetita asta care pozeaza in reviste dar studieaza la Spiru Haret si nu poate lega doua vorbe?”

“Sigur il f**e bine pustoaica” vine replica deja clasica si a carei vulgaritate imi este familiara.
Am intalnit femei carora le e frica sa iasa din casa fara fard, femei care nici la biserica nu pot merge fara fond de ten sau parul intins, care nu concep sa nu poarte tocuri sau sa isi acopere parul cand se roaga, si toate astea din teama.

In Asia am descoperit barbatul care iubeste femeia acoperita. Am descoperit femeile care au inocenta icoanelor. Am vazut femei care au privirea aia apriga dar inocenta asa ca in pozele pe care le-am vazut cu romancele de acum 80 de ani. Am descoperit moralitate si crestinism in oameni care nu sunt crestini. Am descoperit cat de frumos este sa mi se spuna Domnisoara Maria si sa intalnesc barbati care nu ma privesc cu pofta ci cu rusine. Am descoperit cum este sa te indragostesti asa cum era in clasa a 8-a cand tot ce vrei este sa vorbesti cu el si sa iti atinga mana din greseala. Cât de fain este să nu se consume totul la primul instinct. Cât de frumos este sa cinezi cu tatal lui inainte ca el sa iti fi vazut ‘un selfie sexy’. Cât de fain e să nu ți se ceară un selfie sexy ci să te întrebe ce cărți citești și unde îți place să călătorești. Unde nu incepi orice conversatie cu ceva replici sau haine senzuale sau cu o groaza de alcool. Cred ca toata inocenta pe care am pierdut-o in timp obosindu-ma sa fiu sexy este cu adevarat o mare pierdere. Si simt ca greseala este in totalitate a mea, ca femeie. Asia m-a invatat foarte multe, si mi-a adus aminte de cine sunt eu cu adevarat, ce imi place mie cu adevarat si ce vreau eu cu adevarat. Nu ce am fost invatata sa imi placa, ci ceea ce a sadit Duhul Sfant in sufletul meu. E interesant ca avem nevoie cateodata sa plecam in partea ailalta a lumii pentru a ne descoperi sufletul.” –  scrie Maria Cristiana Mărcuș pe pagina ei de Facebook.

http://mariacristianamarcus.tumblr.com/post/138433866004/pakistan

http://mariacristianamarcus.tumblr.com

***

“SCRISOAREA DE LA LONDRA”, Cristiana Maria Marcus

Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s