Franklin Graham – Turul Decizie America 2016 – Phoenix Arizona

decision-america-tour-2016-phoenix-arizona-photo-mihai-sarbu-1

Pastorul Mihai Sârbu

Un număr impresionant de oameni au venit astăzi la Arizona Capitol din Phoenix să se roage pentru America.

decision-america-tour-2016-phoenix-arizona-photo-mihai-sarbu-2Franklin Graham, fiul marelui evanghelist american, Billy Graham, a organizat acest tur care a fost numit „Decision America Tour 2016”.

Turul acesta va cuprinde toate statele americane. Astazi, 18 Martie 2016, Franklin Graham s-a oprit la State Capitol din Phonix Arizona unde aproximativ 6-700 de credinciosi s-au prezentat ca sa se roage pentru America, care este in momentul de fata la drumuri de rascruce.

La acest eveniment au luat parte si frati romani care locuiesc in Arizona, printre care si Pastorul Mihai Sarbu. Iata ce spune dansul despre acest eveniment:

decision-america-tour-2016-phoenix-arizona-photo-mihai-sarbu-3Una dintre cele mai speciale zile din viata mea: intalnirea de rugaciune pentru America la Capitoliu in Phoenix, AZ cu marele om al lui Dumnezeu Franklin Graham si cu cateva mii de sfinti. Am cantat, am fluierat, am plans, am ridicat mainile spre Cer, ne-am rugat si am strigat ALELUIAAAAAA! TRAIASCA DOMNUL. A fost „o zi de Rusalii” si „o repetitie pentru Cer.

Mai multe pe Websitul oficial a lui Franklin Graham: Decision America 2016  https://decisionamericatour.com/

Franklin Graham, angajament: “Ma voi duce in fiecare stat din tara noastra sa provoc pe crestini sa-si traiasca credinta lor in Dumnezeu in casele lor, in public si la urnele de votare – si voi impartasi Evanghelia.

Urmatoarele opriri pentru Decision America Tour 2016 vor fi in Salt Lake City, Utah, (29 Martie 2016), Carson City, Nevada (30 Martie 2016), Sacramento, California (31 Martie,2016) si va continua dupa aceea in celelalte capitale a statelor americane.

Următoarele întâlniri:

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

2 thoughts on “Franklin Graham – Turul Decizie America 2016 – Phoenix Arizona

  1. Pingback: Franklin GRAHAM: Răspuns pentru Christianity Today, când publicația s-a dat partizană Partidului Democrat – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.