Reprezentanții cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice participă la întâlnirea cu Președintele KLAUS IOHANNIS

klaus-iohannisÎntâlnire importantă cu Președintele României, KLAUS IOHANNIS – Marți 15 martie 2016 începând cu orele 16.00 la Palatul Cotroceni  din București.

Din partea Uniunii Baptiste din România va participa Viorel Iuga în calitate de Președinte. De asemenea, vor fi prezenți la întâlnire și Daniel Mariș, Rectorul Institutului Teologic Baptist din București, Paul Negruț, Rectorul Universității Emanuel din Oradea și Sorin Bădrăgan din partea Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității din București.

Alături de reprezentantul Uniunii Baptiste din România, Viorel Iuga și de Rectorii celor două instituții de învățămând superior de confesiune baptistă, vor lua parte la întâlnire și reprezentantul Cultului Penticostal, Rectorul Institutului Penticostal din București, reprezentantul Cultului Creștin după Evanghelie și Rectorul Institutului Timotheus.

Sursa: Revista Creștinul Azi

***

Despre această întâlnire a reprezentanților Alianței Evanghelice cu Președintele României,  a amintit cu respect și apreciere și actorul FLORIN PIERSIC, la festivitatea de la PALATUL COTROCENI, prilejuită de acordarea unor distincții de stat de către Președintele României la împlinirea vârstei de 80 de ani (cât și a actriței Stela Popescu, respectiv trupa Cargo), precizând că venise împreună în același avion de la Timișoara cu pastorii de acolo.

A.E. la Presedintie

sursa foto 2 http://newsnetcrestin.blogspot.in

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.