Un american ateu câștigă 100.000 de dolari din vânzarea Bibliei – Care e povestea lui?

Trevor-app-biblia-638x425

de Constantin Pescaru / Miercuri, 04 Februarie 2015

 Un american câștigă 100.000 de dolari pe an din vânzarea unei aplicatii ce oferă conținutul Bibliei, cu toate că este ateu.

In februarie 2012, Trevor McKendrick a aflat că o ruda câștiga între 8.000 și 10.000 de dolari pe lună din vânzarea aplicațiilor mobile pentru produsele Apple. Asa că s-a gândit că și el poate face același lucru.

 Planul inițial era să obtină 600 de dolari pe lună, ca să-si poată acoperi chiria, arată Business Insider.

Asa ca s-a uitat in topul celor mai profitabile aplicatii din App Store pentru a-si face o idee.

“Mi-am dat seama ca erau câteva aplicații ce ofereau conținutul Bibliei în spaniolă, dar care erau groaznice”, a spus McKendrick.

In consecintă, el a angajat un programator român (sursa citată nu mentioneaza numele său) să îi facă o aplicatie pe aceasta temă, care s-a vândut bine.

Apoi, el s-a gândit sa realizeze o versiune audio a aplicatiei, care a avut un succes uriaș. In acel moment, americanul și-a dat seama că acesta poate fi un mod de viață.

Nu mai “faulta” limba română – Cum functionează aplicația care te ajută să scrii corect

Câți bani câștigă

La inceput, McKendrick a obtinut intre 5.000 si 6.000 de dolari pe luna din varianta audio a Bibliei in spaniola. In primul an, vanzarile i-au adus 73,034 de dolari, iar in urmatorul suma a crescut la 100.134 de dolari.

El a precizat ca nu investeste foarte mult timp in aceasta aplicatie, doar o ora pe zi. Insa are, totusi, o problema, care e legata de moralitate.

In ciuda faptului ca vinde Cartea Sfanta, McKendrick este ateu. El a renuntat la religia sa (mormonism) pentru ca avea dubii in legatura cu principiile acesteia.

Dar exista unele persoane care ii trimit mailuri in care ii cer sa se roage pentru ei si pentru familiile lor. “Au impresia ca sunt un fel de propovaduitor”, a marturisit acesta.

“In momentul in care ceri asa ceva unui dezvoltator de aplicatii… e clar ca nu esti intr-o situatie prea buna. Iar acest lucru ma apasa putin”, a incheiat americanul.

Sursa: Ziare.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.