GREVA FOAMEI – Bruxelles – Florin Barbu, a 4-a zi în fața Parlamentului European

a128

🌟Poliția mi-au cerut o autorizație de greva foamei inexistentă deoarece nu se emite așa ceva și nu m-au mai lăsat să protestez public ieri, nu au zis nimic, bănuiesc ca i-a trimis cineva. Răzbunarea ia un minut să faci. Dreptatea durează o viață, de aceea se întîmplă atîtea nenorociri🌟Sunt un tată care dorește reîntregirea familiei și prin acest protest autoritățile s-au convins că voi face orice oricînd să îmi salvez copii.

aEu nu sunt supărat, bunul Dumnezeu e cu mine și eu știu în sufletul meu că voi cîștiga copii mei înapoi.🌟Și cu ajutorul autorităților Romane care mi-au trimis un email și în care am mare încredere.🌟Cereți pentru familia mea vă rog și sprijinul familiei Bodnariu să ne unim la următoarele proteste. Vă Mulțumesc

Mesaj copiilor: Scumpii mei îngerași am încercat și voi încerca totul pentru voi.Știu că într-o zi o să intrați pe acest profil să vedeți adevarul.Nu V-am abandonat și nu V-am uitat.Am promis că vă iau de acolo și zi de zi vă întrebați cînd va veni acea zi.Bunul Dumnezeu va face ca acea zi să vină cît mai curînd.

CITITI si –

GREVA FOAMEI Bruxelles – A treia zi in fata Parlamentului European

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.