NAȘUL TV: Românii au ieșit în stradă – DREPTATE PENTRU FAMILIA BODNARIU

londra-protest-familia-bodnariu

Proteste internaționale pentru reîntregirea familiei Bodnariu

Aproximativ 1400 de români s-au adunat astăzi în fața ambasadei norvegiene din Londra, cerând ca cei cinci copii ai familiei Bodnariu din Norvegia să fie aduși acasă, lângă părinți.

Protestul a decurs fără incidente, polițiștii londonezi felicitând la sfârșit organizatorii pentru comportamentul ireproșabil al protestatanților.

Reacția oficialilor norvegieni a fost una ciudată. Aceștia au preferat să adopte politica struțului prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic: „au închis Ambasada și au coborât steagul din fața clădirii!”

Lecție de solidaritate și civilizație dată astăzi de românii din Londra. Aceștia s-au adunat într-un număr impresionant pentru a susține cauza familiilor cărora le-au fost luați copiii, atenția îndreptându-se în special în cazul familiei Bodnariu din Norvegia. În cadrul protestului, au luat cuvântul mai mulți lideri, pastori ai bisericilor românești din Londra și au făcut apel la autoritățile române și norvegiene pentru ca toți copiii luați abuziv din sânul familiilor să se întoarcă acasă.

Ca organizator al acestui protest pot să vă spun că am fost foarte plăcut surprins de faptul că un număr așa de mare de români au răspuns apelului nostru și au venit aici, înfruntând o vreme tipic londoneză cu vânt și ploaie. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru comportamentul civilizat de care au dat dovadă, pentru solidaritate, pentru că am reușit să demonstrăm că națiunea română, atât de blamată aici în Londra, este o națiune demnă și civilizată.

sustinere-londra-bodnariuTotodată, dorim să le aducem la cunoștință oficialilor norvegieni, care astăzi au dat bir cu fugiții, că acesta este doar primul protest și nu ne vom opri până ce copiii familiei Bodnariu nu vor reveni definitiv în brațele părinților lor.”- a declarat Cornel Nistor, pastor la Biserica Românească Penticostală Betleem din Londra.

Astăzi este ziua lui Naomi, fetița cea mai mare din familia Bodnariu  împlinește opt ani. Cred că cel mai frumos cadou ar fi să fie din nou cu familia. Ca niciodată, toate Bisericile din Londra ne-am adunat împreună să luptăm pentru această familie de origine româno – norvegiană. Sper că bunul Dumnezeu va interveni și va aduce răspunsul mult dorit pentru întregirea familiei Bodnariu”, a declarat Tiberiu Pop, pastor al bisericii Peniel din Londra.

 Continue reading NAȘUL TV Televiziunea liberă 

http://www.nasul.tv/corespondenta-de-la-londra

__________________________________________________

Citiți și Marius Tucă.ro 

Protest în Piața Victoriei pentru familia Bodnariu. Imagini şocante cu modul în care sunt luaţi copiii de lângă părinţi, în Norvegia (VIDEO)

*

Blog în spaniolă: Actuall

‘Barnevernet’, el oscuro grupo del gobierno noruego que secuestra a cientos de niños

*

Jurnalul.ro

De ce tace Ministerul Justitiei din Romania in drama familiei Bodnariu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.