Rocker-ul care a fost în iad – „Infernul se aseamănă cu un concert de rock, este un loc al terorii”

tim-ehmann-1Era 1 Septembrie 2000 când Tim Ehmann, cântăreţ de rock, un agnostic plin de droguri şi rock and roll, a fost afectat de o supradoză, deoarece consumase cantităţi excesive de heroină şi crack, situaţie în care şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă.

Dar, deşi această situaţie era dramatică, el era departe de a fi ajuns la final. În momentele următoare s-a văzut transportat într-un loc de un întuneric total, de durere şi teroare. Era în iad. Şi ceea ce era mai surprinzător, era că se afla acolo înconjurat de mulţi din vechii lui prieteni cu care a chefuit în interminabile petreceri.

Nu îmi face plăcere să vorbesc despre iad – spune Tim Ehmann – dar acesta este ca şi un concert de rock, cu un vacarm continuu, plin de zgomote, de strigăte, de oroare, este un loc al dezolării totale. Nu găseşti nimic bun acolo. Înainte de întâlnirea mea cu Domnul, eu şi prietenii mei râdeam de iad, crezând că era un loc unde putea-i să locuieşti, asemănător industriei muzicii. Dar oroarea îţi pătrunde până în măduva oaselor”.

Cred că Dumnezeu mi-a dat aceste teribile experienţe din iad pentru a-i vedea acolo pe mulţi din prietenii mei despre care credeam că sunt mult mai buni decât mine – persoane atrăgătoare, cu case frumoase, cu copii, iar unii chiar frecventau biserica. Ce oroare când mi-am dat seama că ei erau acolo … fără viaţă.”

I Met GOD in HellContinue Reading  A C C E N T E

Surse: http://benidradici.com/rocker-ul-care-a-fost-in-iad

 The Gospel HeraldActualidad Cristiana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.