Pagini din Biblie, încrustate miraculos, au fost găsite într-o ruină de oțel de la Twin Tower

Pagini din Evanghelie incrustate in Oțel din Twin Towers

Traducere In Limba Romana: Agnus Dei Sursa:  Young Conservatives

Un pompier a făcut o descoperire  extraordinară în luna Martie 2002 și, când veți vedea ce verset conține aceasta descoperire, veți fi uluiți!

Pompierul a găsit o bucată de oțel desprinsă dintr- unul din Turnurile Gemene (Twin Towers) care  s-au prăbușit odată în urma atacului terrorist de la 11 Sept. 2001, pe care era încrustată o pagină din Biblie, lucru care deși semnificativ,  s-ar putea să nu vi se  pară așa de fascinant,  dar când veți vedea ce verset din Scriptură este pe această bucată de oțel ruptă din clădirea prăbușită, vi se va taiă suflarea.

Ziarul New York Times scrie despre aceasta descoperire următorul articol:

Răzbunare

Ați auzit că s-a zis: “Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte.” Dar Eu vă spun: Să nu vă împotriviți celui ce vă face rău. Ci, oricui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.” (Evanghelia lui Matei 5:38-39)

Asa de multe capitole. Asa de multe versete se gasesc in Biblie. Dar acestea au fost cuvintele Domului Isus  din „Predica de pe Munte”, din Evanghelia dupa Matei, – ce au fost expuse permanent la Ground Zero după atacurile din 11 Septembrie. Paginile tipărite din Biblie, au fost încrustate într-un mod miraculous, pe o bucată de oțel în timp ce Centrul Comercial Mondial se prăbușea,  ca după aceea să fie găsite , la numai câteva luni după această tragedie.

Un pompier a găsit fragmentul încrustat în Martie 2002, sub drumul Tully, un drum temporar, care acoperea ultimele rămășițe a Turnului de Sud. A chemat imediat fotograful care s-a întâmplat să fie în apropiere.

“Această bucățică din Biblie, arsă și acoperită cu moloz, a ajuns la mine din mâinile iubitoare aale unui pompier, care știa că eu sunt cel care țineam cont de înregistrarea cu tot ce se găsea la Ground Zero,” a spus Mr. Meyerowitz, care locuiește acum în Italia.

Mr. Meyerowitz a continuat zicând: “Uimirea mea, când am văzut pagina la care era deschisă Biblia, a fost că m-a făcut să înțeleg că mesajul Bibliei supraviețuiește de-a lungul timpului și că, în fiecare eră noi interpretăm învățăturile din ea, proaspăt, după cum o cere împrejurarea.

Ne este usor să uităm, chiar ca crestini, că toți suntem pacatosi și în nevoie de harul lui Dumnezeu. Aceasta-i include și pe teroriștii radicali, ucigașii, curvarii și așa mai departe.

Nici unul dintre noi nu suntem mai buni decât ceilalți. Inaintea lui Dumnezeu, suntem toți egali, indiferent de rasă, etnicitate, convingeri politice, și așa mai departe, pentru că noi toți am întristat prin pacatele noastre un Dumnezeu sfânt și drept.

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, pentru că a trimis pe Fiul Său, Isus Christos, să moară pe Cruce în locul nostru, pentru ca cei care se pocăiesc și se încred în El să fie salvați, indiferent cât de răi ar crede că sunt.

Această minune, această pagină din Scriprură, este o reamintire a unui fapt: că noi în timp ce în mod sigur trebuie să acționam pentru a ne apăra de atacurile din partea vrășmașilor, nu trebuie să lăsăm ca inima și mintea noastră să ajungă să fie ținute în captivitate, de ură, indiferent de cât rău ne-ar face alții. În cultura zilelor noastre, care se pare că este obsedată cu moartea, aceste cuvinte de speranță sunt așa de necesare pentru fiecare dintre noi.

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/04/o-pagina-din-biblie-a-fost-gasita-incrustata-in-otel-de-la-atacul-terorist-de-la-911-ce-a-scris-pe-ea-e-cu-dea-dreptul-uimitor/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.