Metode alternative pentru sănătate – PRAY AND TRY THEM

ceapaaa_37240700Pare chiar amuzant, dar merită să încerci!

După ce vei citi  asta, vei merge la culcare cu o felie de ceapă în şosete. În multe culturi,  se crede că picioarele si mâinile sunt în corelație directă cu organele  interne. Acest lucru se datorează “meridianelor” care trec prin întregul corp.

Nu toată lumea este atât de sigură cu privire la aceste meridiane,  însă  aceste meridiane sunt conectate direct la sistemul nostru nervos. Știai că picioarele tale au aproximativ 7.000 de terminații  nervoase care merg direct la nivelul organelor interne?

Acest lucru  poate suna ciudat, însă cel mai bun mod de a ajunge la aceste căi electronice  nervoase este prin intermediul cepei.

Iată că, pentru a  curăța organismul, nu este nevoie să mai aruncați bani pe vizitele la  clinicile de detoxifiere sau la saună, pur si simplu plasați o felie groasă de  ceapă pe tălpi și acoperiți-le cu șosete.

Faceti acest lucru seara,  înainte de a merge la culcare, iar felia de ceapă îți va lăsa până dimineața  un organism curățat de toxine si revigorat.

Ceapa ucide microbii si  bacteriile, iar acidul fosforic ce îl conține poate face minuni sângelui.  Acidul ajuta la purificarea organelor si sângelui, eliminând toate bacteriile  si germenii din organism.

Asadar, nu uitati de acum înainte, înainte  să mergeti la culcare, plasațti-vă o felie de ceapă pe tălpi, penru a avea o  sănătate de invidiat.

Rețeta e  primită prin Email. Și se mai spune: Nu țineti doar pentru  dumneavoastra, dați și altora! – Cine încearcă metoda aceasta și are rezultate bune, să împărtășească cu noi despre ea!

***

Iată cum Scapă Chinezii de Aproape Toate Bolile:

Partea “magică” a corpului se află între tendoanele gâtului, mai exact în partea din spate a gâtului, acolo unde gâtul si capul se unesc. Aici este punctul pe care acupunctura chineză îl numește Feng Fu (adăpost de vânt).

Acest remediu este format dintr-un cub de gheață. Daca puneți un cub de gheață pe o anumită parte a corpului în fiecare zi, corpul va începe să se regenereze, astfel se va autovindeca si multe boli vor dispărea, astfel tu vei rămâne sănătos si energizat. 

Metoda este foarte simplă, astfel :

Ai nevoie să stai intins pe burtă si să pui un cub de gheață (2 x 2 cm) la baza Feng Fu (gaura din partea din spate a capului).
Ține cubul de gheață acolo timp de 20 minute.

Dacă practici această metodă în mod regulat, dimineața si seara înainte de a merge la culcare, nu vei lăsa loc pentru apariția vreunei boli.

Îți va fi greu la început, va fi destul de rece, însă în 30 sau 40 de secunde vei simți cum un val de căldură te va invalui. In primele zile vei avea un sentiment euforic din cauza eliberării de endorfine în sânge.

 • Ce poate trata această metodă chineză? 
 • Starea ta de spirit si vitalitatea vor fi imbunatatite
 • Îmbunătățește somnul
 • Durerile de cap, durerile de dinți si durerile articulare vor fi reduse
 • Sistemul digestiv va fi îmbunătățit
 • Cubul de gheață plasat pe Feng Fu te va ajuta în mod special cu: 
 • Glanda tiroida
 • Sistemul respirator
 • Artrita, hipertensiune si hipotensiune
 • Boli acute, gastro-intestinale si cu transmitere sexuala
 • Astm
 • Tulburari ale tractului gastro-intestinal
 • Obezitatea
 • Celulita (in special pentru prevenirea acesteia)
 • Tulburarile Psiho-emotionale, stres, oboseala, depresie, insomnie

Sursa foto: http://www.romaniatv.net/pune-o-felie-de-ceapa-in-sosete-inainte-de-culcare-rezultatul-este-miraculos_214275.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.