11 Motive să te Căsătorești

problemesex-casatorie-nunta-figurine-tort-freedigitalphotos.net_-350x250Mai mult ca niciodată, la nivel mondial, mariajul se află sub atac.

Jumatate din copiii care se nasc in prezent vin pe lume in cupluri necasatorite sau la mame singure. Cu toate acestea, căsniciile fericite sunt piatra de temelie a unei societăți puternice, intrucât sunt sustinute de familii puternice.

Iată 11 de motive să te căsătoresti, potrivit unui studiu realizat de Miriam McElvain si Dr. Patrick Fagan, de la Marriage and Religion Research Institute.

Motivul # 1

Barbatii crescuti in familii casatorite sunt mai deschisi si mai cooperanti in relatiile de cuplu, decat cei care provin din familii divortate. In plus, membrii cuplurilor casatorite au raportat ca sunt mai fericiti si se bucura mai mult de calitatea relatiilor decat persoanele care doar coabiteaza impreuna.

Motivul # 2

Oamenii casatoriti sunt predispusi la relatii emotionale cu parintii lor si, de asemenea, le ofera suport celor care i-au adus pe lume. Totodata, ei au tendinta de a se intoarce la parintii lor atunci cand se confrunta cu o situatie de urgenta intrucat in mijlocul lor se simt protejati.

Motivul # 3

Persoanele casatorite isi incurajeaza mai mult copiii si au asteptari mai mari de la ei comparativ cu parintii singuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.