Ecouri la BELIEVE Cluj Napoca

Believe ClujAgenda personala (serviciu de inmormantare a mamei verilor mei) nu mi-a permis sa fiu prezent la evenimentul de la Sala Polivalenta din Cluj, eveniment de rasunet  care a lasat mai multe ecouri, pro si contra.

Marturisesc, eram atras sa-l aud pe  Ravi Zacharias (dupa achizitionarea si citirea mai multor carti al acestui binecunoscut autor), il simpatizez pe pastorul Nelu Brie, insa, instinctiv, refuzam participarea lui Cristian Barbosu.

Pentru o posibila edificare a circumstantelor si ecourilor…, Marinel Blaj initiaza si gazduieste un dialog interesant  in urma grandiosului spectacol consumat la Sala Polivalenta din Cluj in 23-24 Mai 2015 – BELIEVE a avut ecouri…

*

Marinel Blaj  a primit pe Facebook următorul mesaj

„Marinel, am fost la Cluj chiar în duminica de dinaintea evenimentului care începe cu «B». Am mers la biserica frecventată de fiul meu şi care se pare că era «involvată» în organizare. Am făcut greşeala să am peste … de ani şi să o am cu mine şi pe soacra mea care, în mod firesc, are peste … de ani. Am nimerit într-o frumoasă clădire nouă din Mănăştur, la care în faţă erau înghesuiţi cred că 300-400 de tineri. Am înţeles că va urma ceva «americănesc», adică cu o participare «mega». M-am înşelat, acel monstru vocal a fost amplificat cumplit şi mă mir şi acum de rezistenţa oamenilor din sala concepută pentru 300-400 oameni, pe scaune, care se închină fără a fi amplificaţi. Nici cladirea nu a păţit nimic. Am audiat mai multe melodii din care evident că erau şi în limba engleză, căci dacă credem fără a cunoaşte engleza e vax. Şi acum câteva remarci cu privire la mentalitatea organizatorilor.

«Evenimentul», am auzit cu urechile mele, s-a numit bili ….

 Corul se numea sin, evident asta doar pentru ca sing gloria se citeşte fără unul din g-uri. Asta am auzit eu. Deci, din câtă engleză am auzit la viaţa mea sin înseamnă cu totul altceva decât sing.
Şi aş mai continua, dar vroiam să evidenţiez că «americanizarea» închinării, dincolo de
prostul gust, nu prea duce la mari rezultate, ba din contra.

Îţi cer scuze pentru indispoziţia pe care poate ţi-am produs-o…”

Iată, prietenul care mi-a trimis remarcile de mai sus ridică o problemă ce nu cred că mai poate fi neglijată. ….

Cititi in  CETATEA DE PIATRA interesantele dialoguri, dar nu uitati, adaptati-va busola dupa Cel ce a zis Eu sunt calea, adevarul si viata – BELIEVE a avut ecouri…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.