Alecsandra Raluca Drăgoi, care trăieşte în Londra, a câştigat primul loc la concursului organizat de National Geographic Traveller

Alecsandra-Raluca-DragoiAlecsandra Raluca Drăgoi a fost desemnată câştigătoare a primului loc la categoria “People a concursului organizat de National Geographic Traveller.

Fotografia cu care tânăra româncă, în vârstă de 21 de ani, a câştigat competiţia a fost realizată la Comăneşti, în judeţul Bacău, în timpul unui festival de iarnă.

Concursul National Geographic Traveller m-a luat prin surprindere cu vestea bună pe care mi-au dat-o la începutul acestui an. Fusesem nominalizată în luna decembrie 2014 şi de atunci am tot aşteptat răspunsul final. Astfel, am avut bucuria să primesc email în care am fost desemnată câştigătoare la categoria “People”, în total fiind 6 categorii“, a declarat pentru gândul Alecsandra Drăgoi.

Imaginea cu care Alecsandra Drăgoi a câştigat primul loc la categoria la categoria “People” a concursului National Geographic Traveller 

Prin fotografiile realizate, Alecsandra spune că vrea să promoveze tot mai mult România peste hotare.

“Pentru mine, tradiţiile de iarnă au un impact foarte mare şi au avut un impact în toate proiectele pe care le-am realizat. Acesta este doar începutul, astfel am în plan ca în acest an să încep să promovez România din în ce mai mult, într-un proiect mai amplu. Concursurile la care am participat şi premiile pe care le-am câştigat, în jur de 50, mi-au dat curaj pentru a continua promovarea României peste hotare”, a adăugat ea.

Marele câştigător al concursului National Geographic Traveller, ales dintre şase categorii, va fi desemnat la ceremonia care va avea loc pe data de 14 Februarie 2015, în Londra. Câştigătorul va avea oportunitatea să meargă într-un wildlife photography tour in Kenya, Africa. “Pentru mine, Kenya ar fi un vis devenit realitate. Chiar daca nu voi câştiga, acest concurs înseamnă foarte mult pentru mine şi pentru cariera mea”, ne-a spus Alecsandra.

Palmaresul tinerei românce este impresionant. Gândul a scris în primăvara anului 2013 că Alecsandra a câştigat premiul pentru cel mai tânăr fotograf al anului 2013, reuşind să impresioneze juriul de la Sony World Photography Awards cu o fotografie ce are la bază tradiţia dansului ursului de Anul Nou.

Citiți continuarea Aici

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/o-tanara-romanca-plecata-din-tara-a-facut-o-poza-impresionanta-in-judetul-baca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.