Discurs impresionant al lui Donald Trump la inaugurarea bradului de Crăciun, la Washington

Crucea lui Iisus e amintirea puternică a sensului Crăciunului. Acum, creștinii aduc slavă  Fiului lui Dumnezeu că a venit în lume pentru a salva umanitatea

by Ștefania Brândușă

Președintele Trump și soția sa, Melania, au aprins, joi, instalația de lumini care decorează bradul de Crăciun din Washington. Președintele american și Prima Doamnă au transmis urări de Crăciun celor prezenți la ceremonia organizată în parcul aflat între Casa Albă și Monumentul Washington, liderul de la Casa Albă  rostind un scurt discurs în care a făcut o legătură între nașterea lui Hristos și crucea Sa.

„În 1923, președintele Calvin Coolidge a aprins primul brad național de Crăciun. Mai târziu, în acea noapte, centrele comunitare afro-americane au organizat o slujbă în aer liber, în timpul căreia Monumentul Washington a fost luminat cu o frumoasă cruce, ca o amintire puternică a sensului Crăciunului”, a  spus Donald Trump.

„În urmă cu mai bine de două mii de ani, o stea strălucitoare a apărut la Răsărit. Magii au venit de departe și au ajuns la Steaua sub care au găsit Sfânta Familie, în Betleem ”, a continuat Trump. „După cum ne spune Biblia, când magii au intrat, L-au văzut pe pruncul Iisus cu Maria, mama Sa, au îngenunchat și I s-au închinat Lui.

„Creștinii aduc slavă că Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea”, a spus președintele american, adăugând: „Iisus Hristos ne inspiră să ne iubim unii pe alții, cu inimi pline de generozitate și har.”

Donald Trump a încheiat astfel: ”De Crăciun ne amintim de acest adevăr etern: fiecare persoană este un copil iubit al lui Dumnezeu. Ca o națiune recunoscătoare, lăudăm bucuria familiei, binecuvântările libertății și minunea Crăciunului.

În numele Melaniei și al întregii noastre familii, vă dorim Crăciun fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”.

Sursa: activenews.ro

________________

Un spectacol pirotehnic cu tentă demonică dat în Târgul de Crăciun din Timișoara în ajunul sărbătorii ortodoxe a Sfântului Nicolae i-a scandalizat pe reprezentanții creștinilor baptiști

Ion Cristoiu: Asistăm la umflarea cu gura a unui balon care se numește „importanța internațională” a lui Iohannis. Carmen Iohannis le eclipsează pe toate. N-am pomenit așa ceva nici în presa comunistă. „Presa de cartel” se ocupă și de imaginea soției … „Presa care behăie”

One thought on “Discurs impresionant al lui Donald Trump la inaugurarea bradului de Crăciun, la Washington

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.