Trei mari evenimente ale organizațiilor asociative creștine românești din SUA în Labor Day weekend!

Pentru mulți dintre românii ce trăiesc în Statele Unite sau Canada de mai mulți ani, probabil nu mai este o noutate faptul că cele mai mari organizații asociative creștine românești din SUA (și Canada) au fiecare congrese sau convenții în weekendul american de Labor Day. Totuși, pentru faptul că încă sunt prea mulți cei ce nu cunosc acest lucru, am căutat să vă redăm informațiile accesibile pentru fiecare dintre acestea în recenta ediție tipărită  nr. 333. Vă redăm mai jos prezentarea acestor articole cu linkurile aferente unde veți putea citi articolele în forma publicată și în tipar.

Vineri, Sâmbătă, Duminică și Luni – August 30-Septembrie 2, 2019, liderii bisericilor creștine din cadrul acestor organizații precum și mulți enoriași vor participa la aceste evenimente ce vor avea loc în Vancouver (Canada), în Jackson – Vatra Românească – statul Michigan, și Houston – Texas.

Iată evenimetele ce vor avea loc:

Cei ce doresc mai multe detalii despre oricare din aceste evenimente pot accesa deci articolele disponibile online, direct de pe enunțarea de mai sus.

www.tribuna.us

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.