Cele 10 Porunci din Biblie vs. cele 10 porunci din Coran

Porunca 1: Eu sînt Domnul, Dumnezeul tău, care te-a scos din țara Egiptului, din casa robiei. Să nu ai alți dumnezei afară de Mine.

Coranul: Două mii de ani după ce Dumnezeu și-a dezvăluit numele lui Moise, (YHWH) Mohamed a spus: „Mi s-a poruncit să mă lupt cu acești oameni până când vor zice că nu este alt Dumnezeu decât Allah…atunci când fac asta, sângele și proprietățile lor vor fi în siguranță.

Porunca 2: Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în apele mai de jos decît pămîntul. Să nu te închini înaintea lor, să nu le slujești.

Coranul: Cel mai mare act de inchinare in islam este porunca ca cel putin odata in viata sa se faca pelerinaj la Mecca. Punctul suprem al ceremoniei este la altarul religios Ka’aba. Musulmanii trebuie sa fuga imprejurul cladirii de sapte ori, de fiecare data oprindu-se sa sarute piatra care „a căzut din rai”! E total impotriva poruncii care spune să nu te inchini unui lucru creat.

Porunca 3: Să nu iei în deșert Nuumele Domnului, Dumnezeului tău.

Coranul: In anii dinaintea islamului, câțiva dintre idoli erau Allah si cele trei fiice ale lui  –  al-Uzza, al-Lat si Al-Manat. (Herodot). Tribul din care s-a tras Mohammed, quraish, a pavat calea pentru monoteism închinindu-se la Allah ca dumnezeu. Allah este zeul-lună, de aici semnul lunii pe steag. Dumnezeul Bibliei nu este zeul-luna, El este Creatorul lunii și al întregului Univers! Referința la un zeu pagân, ca fiind Dumnezeu, înseamnă încălcarea poruncilor 1, 2 si 3.

Porunca 4: Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești.

(Evreii țin sîmbăta, creștinii țin dumnica)

Coranul:  Musulmanii țin vinerea.

Porunca 5: Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta.

Coranul: In Coran se spune ca „Bărbații sînt superiori femeilor” (Sura 4:38), si asta dă permisiune bărbaților să-și bată nevestele. Învățătura este împotriva Bibliei care spune că femeile să fie cinstite și că sînt egale în ochii lui Dumnezeu.

Porunca 6: Să nu ucizi.

Coranul: In Coran sînt 123 versete care cheamă la uciderea tuturor celor care nu cred că nu este alt dumnezeu decît Allah și Mohammed profetul lui. Creștinii si evreii sînt numiți „infideli”. Sura 5:37 spune: „…infidelii ar trebui să fie ucisi sau crucificați, ori să le fie tăiate mâinile și picioarele”, iar în 47:3-9 spune ca un musulman care taie capul unui „necredincios” are promisiunea raiului!

Porunca 7: Să nu preacurvești.

Coranul: Sura 4:2 dă voie musulmanilor să aibă până la 4 neveste. Un bărbat poate oricind să-si vândă una dintre ele în prostituție sau să o violeze oricând dorește.

Porunca 8: Să nu furi.

Coranul: In Coran 24:29 spune că poți intra într-o casă să furi atâta timp cât locuitorii nu sînt acasă.

Porunca 9: Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău.

Coranul: Sura 5:91 spune că dumnezeu nu te va pedepsi dacă mărturisești strâmb, dar te va pedepri dacă iei mărturisirea în serios.

Porunca 10: Să nu poftești … ce este al aproapelui tău.

Biblia: … Povestea Israelului spune aproape totul… vs. Coranul:  Povestea țărilor arabe, a teroriștilor arabi în numele Coranului, spune mai totul despre religia islamică

Sursa

__________

Note:

Cele 162 de comentarii vorbesc de interesul crescut al musulmanilor de a susține că religia Coranului este una care promovează pacea între oameni,  și pacea cu alte religii, dar practic nu e așa, dimpotrivă.

Musulmanii, susținători  Coranului, refuză să recunoască slăbiciunile constatate în contul acestei religii , înrolați de Coran și în numele acestei religii, ei ucid creștinii, la umbra și cu binecuvântarea Coranului, amăgindu-se mai întâi pe ei înșiși și apoi pe toți aceea care cred aberațiile cuprinse în Coran, o religie demonică.

Liderii religioși, islamici, mint  cu nerușinare opinia publică de pretutindeni, dar  n-au nici suficientă lumină să vadă că Diavolul e în spatele a tot ce-i imoral, minciună, ucidere și nedreptate. În consecință, ei îndeplinesc jocul și planul Diavolului care nu a venit decât să uzurpeze autoritatea Lui Dumnezeu, să înșele, să fure, să mintă și să ucidă.

Advertisements

2 thoughts on “Cele 10 Porunci din Biblie vs. cele 10 porunci din Coran

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s