Lecție Poloneză! – “Pastore” Emi Fedur, ai greșit adresa!

Trebuia să aterizezi undeva în Orientul Apropiat!

de Paul Dan

Este abominabil ce a afirmat cu tupeu grosolan “pastorul” Emi Fedur in Decembrie 2015, dar care are legatură cu prezentul. Înainte de aceasta, vă rog să vizionați un video de un minut și jumătate unde un polonez  în Consiliul Europei pune lucrurile la punct cu privire la invazia musulmană. Fedur să ia lecții de acolo! După video discutăm cazul Fedur.

Prestatia execrabila a lui Emil Fedur 

Sosit in Phoenix Arizona ca noul pastor a bisericii penticostale Elim, Fedur fără educatie, fără bun simț, călcând in picioare simțămintele celor ce au suferit in urma genocidului si terorismului islamic, acest “pastor” dă lecții Americii, evanghelicilor de aici, și presedintelui Trump.

Poate știti că, nu de mult, Fedur a fost oprit să re-intre in America dintr-o vizită din România.

In Decembrie 2015, pe blogul agnus dei, Fedur a fost postat cu o predică execrabilă numită “Lăsați musulmanii să vină in America și nu-i opriti!” Predica aceasta este o nebunie ce trebuie taxată ca atare.

O prima intrebare: de ce nu se duce Fedur la musulmani? De ce sa vina musulmanii in America fara o verificare stricta? Din 2015 si pana in prezent nu am auzit ca acest individ sa se fi dus si sa se fi ocupat macar de musulmanii din ghetoul cel mai grav al Americii, din Hamtramck Michigan.

Fedur confunda libertatea religioasa din America cu libertatea ce o vor musulmanii de a desfinta orice alta religie, si in primul rand crestinismul. El crede ca suntem chiar asa de prosti si nu stim ce se intampla in Europa, unde musulmanii au creat ghetouri si unde autoritatile nu mai au control?

Pe urma Fedur folosindu-se de o analogie falsa, spune ca interdictile impotriva musulmanilor in viitor pot fi schimbate in interdictii impotriva penticostalilor, baptistilor…
Cata obraznicie! Fedur insusi stie ca asa ceva nu este posibil, dar manipuleaza emotiile bisericii, folosindu-se de minciuna.

In continuare, Fedur a mai spus ca reactile acestea sunt datorate fricii. Lui ii convine sa vorbeasca din confortul cu aer conditionat din biserica din Arizona si de acasa, impotriva temerilor legitime ale celor care sufera dupa urma islamului. Asemenea demagogie nu este specifica crestinismului autentic, ci oportunismului de tip pastor-tanar-cauta-cariera-bine-platita-in-America.

Cu o afirmatie simplista, el ne spune ca raspunsul la invazia de 1,2 miliarde de musulmani il are Dumnezeu. Da, asa este, numai ca raspunsul la invazii musulmane care pun in pericol securitatea țărilor, Dumnezeu nu-l dă pastorilor, ci il dă armatei si servicilor de securitate natională!
Dă-ți demisia domnule Fedur! 

Spre sfarsitul predicii, Fedur manipuleaza din nou grosolan, spunand ca noi ca si crestini nu suntem majoritari, si ca sa nu ne consumam cu ce se intampla in jurul nostru in domeniul financiar etc.

Iata un raspuns pentru acest incompetent. Cand crestinii sunt minoritari intr-o tara musulmana, nu au de ales si vor merge pe drumul prigoanei cu toate ca cei care pot fugii trebuie sa o faca.

Dar cand America este fondata de crestini, cand America inca are institutii crestine si o morala cat de cat crestina, si cand America este majoritate declarata crestina, si cand Dumnezeu a mai ingaduit libertate pentru Evanghelie in America, ESTE IMPOTRIVA VOII LUI DUMNEZEU SA IEI LIBERTATEA DATA DE EL SI SA O DAI INVAZIEI MUSULMANE! 

Nu este nimeni in biserica Elim din Phoenix Arizona sau din Asociatia Penticostala din America ca sa il ia de guler pe acest abuziv care predica inafara contextului si care aduce ofensa adevarului Scripturii, si sa-l invite inapoi in Romania?

Fedur, du-te in Orientul Apropiat ca sa te vindeci de a da lectii pe care nu le-ai facut!

Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el. Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept (Proverbe 26:4-5).

_________________________________

sursa:  https://ioan8.wordpress.com/2017/04/06/lectie-poloneza-pastore-emi-fedur-ai-gresit-adresa-trebuia-sa-aterizezi-undeva-in-orientul-apropiat/

2 thoughts on “Lecție Poloneză! – “Pastore” Emi Fedur, ai greșit adresa!

  1. Yo

    very good advice for this guy ! El nu e pastor sau message al Cerului, ci “vorbărețul veacului acestuia”, care vorbeste din ale lui, si Biserica nu trebuie să tolereze asa ceva ! De fapt pare mi se că biserica asta din Phoenix “a dat piinea pe mălai”, cum se spune. Oare au regrete, remuscari ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.