Nike reziliază contractul cu boxerul Manny Pacquiao pentru comentariile acestuia împotriva homosexualilor

manny-pacquiao

Încă un exemplu prin care ni se demonstrează că doar o anumită categorie de oameni poate să vorbească, numai o anumită ideologie este cea care este acceptată și numai cei ce se aliniază acestor tendințe li se pune la dispoziție un microfon și numai aceștia sunt bine primiți de camerele de luat vederi sau chiar pe arenele sportive.

Manny Pacquiao.Boxerul filipinez Manny Pacquiao ce este un bun creștin evanghelic, și-a exprimat recent profundul dezacord față de familiile dintre persoanele de același sex, în timpul unui interviu la un post de radio local din Filipine, conform învățăturii biblice pe care acesta o îmbrățișează. Aceste declarații au determinat cunoscuta firmă de materiale sportive Nike să rezilieze contractul de sponsorizare pe care îl avea încheiat cu sportivul filipinez.

282657-manny-pacquiaoFirma Nike a calificat declarațiile lui Pacquiao ca fiind detestabile, deoarece acesta a spus în cadrul, acelui interviu că homosexualii sunt mai rău chiar decât animalele. Când Pacquiao a fost întrebat despre opinia lui față de comportamentul homosexual acesta a răspuns că acest tip de relații sunt intolerabile și că acest colectiv (LGBT) este mai puțin sensibil decât animalele.

Este de la sine înțeles. Ați văzut dumneavoastră animalele că se împerechează între ele, mascul cu mascul și femelă cu femelă? Animalele stau mai bine decât oamenii pentru că ele știu să facă diferența dintre mascul și femelă. Omul a ajuns mai rău decât animalele”, a declarat boxerul.

Aceste declarații au făcut înconjurul lumii, iar sportivul a fost criticat foarte dur în mas media, ceea ce l-a determinat pe Pacquiao să-și ceară scuze prin intermediul paginii de Instagram, dar specificând că-și menține fermă poziția lui față de ceea ce Scriptura declară în legătură cu comportamentul homosexual.

Nu aveam intenția să condamn comunitatea LGBT. Dar ceea ce condamn este comportamentul. Sunt fericit pentru că știu că spun adevărul… Este mai rău dacă ascundem adevărul”, a spus sportivul ce a fost de opt ori campion mondial de box.

Continue reading A C C E N T E  by Beni Drădici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.