† PNȚCD – COMUNICAT: Diversiunea guvernului Cioloș în favoarea Norvegiei, în CAZUL BODNARIU

APEL PENTRU CONTINUAREA PROTESTELOR!

pntcd

marți, 12 ianuarie 2016

COMUNICAT 

 

Diversiunea guvernului Ciolos in favoarea Norvegiei, in cazul Bodnariu 

 Cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu, despartiti in mod samavolnic de autoritatile norvegiene de cei cinci copii minori, prin acte de tortura psihica, a facut inconjurul lumii. Milioane de oameni indignati, romani si straini, de pe toate continentele, s-au solidarizat in proteste formidabile, impotriva arogantei Norvegiei, acest stat al Raului, care ucide suflete de copii si familii cu un sadism fara margini. 

         Din informatii certe, in urma acestor proteste generalizate, care se multiplica pe zi de trece, a procedurilor judiciare, dar si a apelului la boicot economic, turistic, commercial, lansate de crestinii din intrega lume, in Norvegia autoritatile sunt in sevraj. Aroganta se clatina, iar credibilitatea acestui stat, altadata respectat, e in primejdie de colaps. Batalia intre crestini si acest stat sinistru, inuman, a devenit extraordinara, pe viata si pe moarte.

        In aceasta situatie, cand lumea intreaga este pe cale sa devoaleze nu doar adevarul despre familia Bodnariu, ci si un sistem care a distrus si distruge in fiecare zi viata a zeci de mii de familii, intr-un laborator infernal, guvernul roman sare in apararea acestui sistem, printr-o diversiune. Prin purtatorul de cuvant, Dacian Ciolos transmite ca vrea sa fie informat, iar statul roman actioneaza la toate nivelurile, anuntand ca pe o victorie ca amasadorul roman de la Oslo va fi primit intr-o audienta abia dupa o luna si jumate de la solicitare (din luna noiembrie). Mai transmite Ciolos ca Romania are relatii ”excelente” cu Norvegia.

       De fapt, Ciolos face o diversiune. Un joc diplomatic si propagandistic de natura sa paralizeze protestele si sa dea impresia unei situatii de normalitate intre cele doua tari. Ciolos face jocul Norvegiei, incercand sa o scoata din impas. Impotriva adevarului si familiei Bodnariu si fara nicio garantie de salvare a copiilor. Suspectez o intelegere secreta, in care Romania a acceptat trenarea situatiei, prin proceduri nesfarsite in timp, pentru aruncarea cazului in uitare, bolcarea protestelor si, implicit, sacrificarea familiei Bodnariu in favoarea Norvegiei, in numele ”excelentelor” relatii. Nu!

         Fac apel la continuarea protestelor si marirea presiunii opiniei publice. Norvegia trebuie sa plateasca suferintele copiilor Bodnariu si a tuturor copiilor distrusi, rupti de la sanul parintilor, printr-o suferinta cu atat mai mare. Romani, sa tinem sus steagul solidaritatii in numele adevarului, impotriva acestor experimente sinistre, impotriva fiintei si demnitatii umane.

 Aurelian PAVELESCU, 

Presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat

Sursa: http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/01/pntcd-apel-pentru-continuarea.html?m=1

One thought on “† PNȚCD – COMUNICAT: Diversiunea guvernului Cioloș în favoarea Norvegiei, în CAZUL BODNARIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.